{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik heb gewonnen!!

Afbeelding blog 'Ik heb gewonnen!!' Achtergrond blur afbeelding
Ik had mee gedaan aan de winactie voor de speelgoed pakketen... ik wou super graag pakket 1 voor het zoontje van een vriendin van mij en dan die blokkendoos waar je blokjes in kan duwen. Maar ik had wel gereageerd, maar nooit met de instelling dat ik zou winnen, want ik heb nog nooit wat gewonnen. Zelfs niet op de kinder bingo, haha! En nu was ik net mijn mail aan t kijken en ik zag gefeliciteerd staan.... nu zie ik dat wel vaker staan, maar dan als reclame. Ik had de mail bijna weg geklikt in de prullenbak, maar ik zag net op tijd Mamaplaats als afzender staan en ik dacht 'HUH gefeliciteerd???' Ik heb de zin 'GEFELICITEERD U HEBT GEWONNEN' wel 8 keer gelezen, maar t was echt zo! Hahaha, ik sprong van de bank... (Senna lag lekker te slapen), Senna vloog uit de wipstoel (oke, bijna dan), omdat ik zo enthousiast van de bank sprong... doe een vreugde dansje ... en ga snel een mailtje terug sturen... Whiiiihooeeeeee ik heb gewonnneeeeehhhhhhh! Ik hoop dat Jace, het zoontje van mijn vriendin, blij is met de blokkendoos en ik hoop Senna met de mobiel voor boven de box, want die had ik nog niet... was ik hard voor aan t sparen, maar dat hoeft niet meer. Joepieeeeeeeeeeeeeeee hihihihi Jaa, ik ben vrolijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je