Snap
  • Mama
  • Relatie

​Ik heb een geheime spaarrekening. Moet ik het zeggen?

Ja, ik heb een eigen geheime spaarrekening waar mijn man niks van af weet. Voor de zekerheid.

Het begon een aantal jaren geleden. Een vriendin van mij had een hele lieve man en een schat van een dochter. Tot hij op een gegeven moment er van door ging met een 10 jaar jongere vrouw. Met al hun geld. Ze had geen baan en belandde in een hele erge dip.

Dit zette mij destijds aan het denken. Ik was zo bang dat mijn man dit ook zou doen. Ik bedoel: ik had het ook niet bij de man van die vriendin verwacht! En zij al helemaal niet! Uit een soort van angst heb ik toen een eigen rekening geopend. Hier staat inmiddels meer dan 20.000 euro op. Dit is een BIZAR hoog bedrag en ik begin mij steeds schuldiger te voelen dat ik een geheime rekening heb.

Het is nu zo’n 6 jaar geleden dat ik die rekening geopend heb. Nu durf ik het al helemaal niet meer tegen hem te zeggen. Ik heb het dan 6 jaar van het verzwegen! Van dat geld zouden we een nieuwe auto kunnen kopen of een heerlijke vakantie kunnen boeken.

Wat zouden jullie doen? Zeggen of niet zeggen? 

1 jaar geleden

Vind het diefstal en bedriegen, als je met die gevoelens zit moet je die bespreekbaar maken.

7 jaar geleden

Hallo, krijg je een snelle en snelle lening via Financiën Online, bieden wij vanaf 3000 € om 50,000.000.00 euro met een lage rente van slechts 2% per jaar. Voor meer Details en de toepassing, kunt u contact opnemen hier: (cashierslenders02@gmail.com)

7 jaar geleden

Je bericht werd weer gedeeld door mamaplaats dus hierbij een latere reactie. Je bent samen alleen dat geeft je niet minder het recht om iets voor jezelf te hebben. Ik vind dat teveel mensen altijd alles maar samen delen. Jij hebt hiervoor gekozen. Ik vind je keuze gegrond en begrijp je twijfel op dit moment. Echter, hij kan het 'op gaan eisen' als jullie geld. Als het je eigen verdiende geld is vind ik dat jij geen verantwoording schuldig bent. Als hij de enige werkende is vind ik niet dat je dit kunt maken.

7 jaar geleden

dat ziet je man normaal bijnde belastingaangifte dan komen rekeningen automatisch naar boven of doe je geen gezamenlijke aangifte