{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Ik heb een geheime spaarrekening. Moet ik het zeggen?

Ja, ik heb een eigen geheime spaarrekening waar mijn man niks van af weet. Voor de zekerheid.

Afbeelding blog '​Ik heb een geheime spaarrekening. Moet ik het zeggen?'

Het begon een aantal jaren geleden. Een vriendin van mij had een hele lieve man en een schat van een dochter. Tot hij op een gegeven moment er van door ging met een 10 jaar jongere vrouw. Met al hun geld. Ze had geen baan en belandde in een hele erge dip.

Dit zette mij destijds aan het denken. Ik was zo bang dat mijn man dit ook zou doen. Ik bedoel: ik had het ook niet bij de man van die vriendin verwacht! En zij al helemaal niet! Uit een soort van angst heb ik toen een eigen rekening geopend. Hier staat inmiddels meer dan 20.000 euro op. Dit is een BIZAR hoog bedrag en ik begin mij steeds schuldiger te voelen dat ik een geheime rekening heb.

Het is nu zo’n 6 jaar geleden dat ik die rekening geopend heb. Nu durf ik het al helemaal niet meer tegen hem te zeggen. Ik heb het dan 6 jaar van het verzwegen! Van dat geld zouden we een nieuwe auto kunnen kopen of een heerlijke vakantie kunnen boeken.

Wat zouden jullie doen? Zeggen of niet zeggen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je