{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik heb de BABBOE CURVE GEWONNEN!!!

Ik heb de babboe curve gewonnen, ik las het eerst op mamaplaats en begon te hyperventileren!! BEN ZO BLIJ

Afbeelding blog 'Ik heb de BABBOE CURVE GEWONNEN!!!'

Ik heb de babboe curve gewonnen, ik las het eerst op mamaplaats en begon te hyperventileren!! BEN ZO BLIJ! Met mijn reactie heb ik de babboe curve gewonnen en wat ben ik blij zeg, dit komt als geroepen!! 21 januari gaat ze naar de peuterspeelzaal en moeten toch wel een minuut of 15 fietsen en nu kan ze lekker comfortabel zitten en dan kunnen ook al haar knuffels mee :) Wat gaat zij blij zijn en wij ook!! Nu maar hopen dat babboe snel contact op neemt en dat de fiets hier snel is!! Ik kan niet beschrijven wat er nu door me heen gaat!! Zo veel gehoopt en ja hoor het was het waard, ik heb gewoon gewonnen :) Dit is super. Nu hoef ik geen "ruzie" meer te hebben met mijn dochter dat ze haar knuffels niet mee mag nemen want nu kunnen al haar knuffels gewoon mee!! En haar vriendinnetjes kunnen ook mee :) heerlijk boodschappen doen en niet meer hoop gesjouw maar gewon alles fijn er in en hoppa naar huis, even stoppen om te spelen en hondje mee echt super gewoon!! Ben benieuwd wat er allemaal bij zit, en dan kunnen we ook in de regen fietsen met een regendek!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je