{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik had het me nog zó voorgenomen….

Voordat we de winkel binnenstapten had ik nog gezegd, 1 klein zakje snoepjes maar meer niet, oké? Dat was akkoord. Maar toen.....

Afbeelding blog 'Ik had het me nog zó voorgenomen….'

Vanochtend nog snel naar de buurtsuper om dat speciale en gezonde speltbrood te kopen. Het werkt gewoon het beste gezien mijn tarwegevoeligheid. 

Aangezien mijn jongste zoon (groep 1) op vrijdag nog de hele dag vrij is, mocht hij uiteraard even mee. Het is ook gezellig, zo samen 1-op-1 contact. En hij vindt het ook nog heel leuk. Hij helpt ook netjes om de broodjes aan te nemen van de dame achter de toonbank en stopt altijd de broodjes in de tas. Zoals gebruikelijk mocht hij ook nog een zakje snoepjes uitzoeken, de ouderwetse frambozensnoepjes zijn dit keer favoriet.

Maar toen, toen kwamen we langs het rekje met de Kinder Surprise eieren. Mijn zoon ‘loerde’ er al een keer naar, stond even stil en keek toen heel schattig omhoog met zijn grote bruine kijkers omlijst met zwarte superlange wimpers met de vraag: 'Mam, mag ik er één, ééntje maar.' Zeg dan maar eens nee. En ik had het me nog zó voorgenomen ….

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je