Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Ik doe mee met ronde 2 van de MOMMY swap!

Laatst was hier een blog van een mede mama blogster die had mee gedaan met een mommy swap. Dit vond ik erg interessant klinken.

Ik heb haar dan ook de facebook pagina gevraagd en heb mijzelf hiervoor aangemeld. De vorige keer hadden ze het thema sint/kerst. Dit keer mag jezelf het thema uitzoeken. Je mag dit doen aan de hand van de vragenlijst die je toegezonden krijgt van een andere moeder. Het is namelijk de bedoeling dat je eerst een vragenlijst over jezelf invult. Hier staan vragen op zoals wat zijn jouw hobby's, maar ook vertel iets over je kind en wat zijn de hobby's van je man. Wat is je lievelingskleur en je lievelingsgeurtje. Er zijn een paar restricties, zoals je moet minimaal 15 euro uitgeven aan de cadeautjes, het moeten minimaal 5 cadeautjes zijn, ze moeten met een thema (wat je zelf mag bepalen) te maken hebben, het moet passen bij de moeder waarvoor je het maakt en het mogen geen tweedehands cadeautjes zijn, DIY mag dan weer wel.
Ik heb mij voor ronde 2 aangemeld en ben super benieuwd. Het lijkt mij zo leuk om een kist samen te stellen. Ik heb dan ook al allemaal ideetjes. Maar ik moet natuurlijk eerst wachten tot ik een vragenlijst toe gestuurd krijg en weet wat voor wat voor moeder ik de doos moet maken. Zo spannend.

Ik zal meer hierover bloggen als ik de doos ga maken en ook zal ik een blog schrijven over wat voor pakket ik dan zelf binnen gekregen heb. Dus ben je benieuwd, hou mijn blogs dan in de gaten.

Voor nu moeten er eerst meer mama's zich aanmelden want ze willen 150 moeders laten meedoen. Vind je het dus ook leuk om mee te doen, probeer het gewoon een keer uit net als ik. Zoek dan ook MOMMY swap! op facebook en meld je ook aan.

8 jaar geleden

Leuk, voor mij is het ook nieuw, spannend hé. Ik ben ook benieuwd naar je ervaring.

8 jaar geleden

Zeker! Dank je! Zo duidelijk dat ik me ook heb aangemeld :D het is iets nieuws, maar ik ga het proberen. Ben zeer benieuwd hoe het verder verloopt!

8 jaar geleden

Je maakt een themakist, die versier je dus en daarin doe je allemaal cadeautjes, minimaal 5 maar het mogen er ook meer zijn voor een mama. Je krijgt een vragenlijst waar een moeder allemaal vragen heeft beantwoord en je zoekt dus cadeautjes die passen bij die vragenlijst. Dit kan ook een reep chocola of thee zijn maar ook een cadeautje voor haar kindjes of haar partner. Kan allemaal. Zij krijgt dus een verrassingspakket wat jij hebt gemaakt. Zelf krijg je dus ook een verrassingspakket die een andere moeder voor jouw gemaakt heeft. (Is het zo iets duidelijker?)

8 jaar geleden

Klinkt leuk! Maar ik snap het niet helemaal *bloos* Je zoekt vijf cadeautjes voor een andere mama aan de hand van haar lijst. Dat stuur je dan op?