{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik doe mee met ronde 2 van de MOMMY swap!

Laatst was hier een blog van een mede mama blogster die had mee gedaan met een mommy swap. Dit vond ik erg interessant klinken.

Afbeelding blog 'Ik doe mee met ronde 2 van de MOMMY swap!'

Ik heb haar dan ook de facebook pagina gevraagd en heb mijzelf hiervoor aangemeld. De vorige keer hadden ze het thema sint/kerst. Dit keer mag jezelf het thema uitzoeken. Je mag dit doen aan de hand van de vragenlijst die je toegezonden krijgt van een andere moeder. Het is namelijk de bedoeling dat je eerst een vragenlijst over jezelf invult. Hier staan vragen op zoals wat zijn jouw hobby's, maar ook vertel iets over je kind en wat zijn de hobby's van je man. Wat is je lievelingskleur en je lievelingsgeurtje. Er zijn een paar restricties, zoals je moet minimaal 15 euro uitgeven aan de cadeautjes, het moeten minimaal 5 cadeautjes zijn, ze moeten met een thema (wat je zelf mag bepalen) te maken hebben, het moet passen bij de moeder waarvoor je het maakt en het mogen geen tweedehands cadeautjes zijn, DIY mag dan weer wel.
Ik heb mij voor ronde 2 aangemeld en ben super benieuwd. Het lijkt mij zo leuk om een kist samen te stellen. Ik heb dan ook al allemaal ideetjes. Maar ik moet natuurlijk eerst wachten tot ik een vragenlijst toe gestuurd krijg en weet wat voor wat voor moeder ik de doos moet maken. Zo spannend.

Ik zal meer hierover bloggen als ik de doos ga maken en ook zal ik een blog schrijven over wat voor pakket ik dan zelf binnen gekregen heb. Dus ben je benieuwd, hou mijn blogs dan in de gaten.

Voor nu moeten er eerst meer mama's zich aanmelden want ze willen 150 moeders laten meedoen. Vind je het dus ook leuk om mee te doen, probeer het gewoon een keer uit net als ik. Zoek dan ook MOMMY swap! op facebook en meld je ook aan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je