{{ message.message }}
{{ button.text }}

ik blijf maar afvallen!

Afbeelding blog 'ik blijf maar afvallen!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo dames,

Voor dat ik zwanger was van mijn zoontje woog ik 52 kilo, en ik ben 1.60 cm. redelijk netjes op gewicht dus. (mischien iets aan de lichte kant) Op het einde van de zwangerschap woog ik 77 kilo! Inderdaad 25 kilo erbij. Ik zat absoluut niet lekker in mn vel met al die extra kilo's maar besloot me er niet druk om te maken. Ik dacht; die kilo's vliegen er vanzelf welweer af!.

2 Weken na de bevalling was de 1e 10 kilo er al af, Dat was eigenlijk allemaal vocht. de rest van de kilo's is heel geleidelijk gegaan.

Hier is het probleem.. dat geleidelijk afvallen.. is nu na bijna 2 jaar nog niet gestopt, en ik weeg inmiddels 49 kilo... Eerst was ik blij dat alle kilo's er vanzelf weer af gingen en dat ik kon afvallen zonder er iets voor te doen, maar dat ik nu nogsteeds afval ben ik niet zo blij mee ! het is maar 1 kilo in de maand.. maar toch, waneer stopt het?!

Ik eet ongeveer 3 boterhammen op een dag, tussendoor nog een snellejelle kruidkoek, en een stuk fruit, en we eten 6 dagen in de week gezond en 1 dag in de week pizza of patat ofz. Ik eet dus elke dag fruit, drink elke dag melk,  Ik sport niet. (al moet ik wel heel erg veel lopen op mn werk)

Maar ik begin me een beetje zorgen te maken.. Omdat ik niet precies weet hoe t komt. Ik heb dit jaar wel al 2 miskramen gehad, en 4 begravenissen gehad, en veel stress op het werk gehad. dus natuurlijk zou stress en rol kunnen spelen..

maar is er ook iemand die dit herkend?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je