{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben zo ontzettend verliefd!

Mijn hart vult zich met heel veel liefde als ik naar je kijk. Duizenden vlinders fladderen rond als je naar mij lacht. Ik ben verliefd!

Afbeelding blog 'Ik ben zo ontzettend verliefd!'

Liefste,

Met een twinkeling in je ogen kijk je mij aan. Ik zie dat je hand de mijne zoekt en mijn hand beantwoord jouw zoektocht. Onze vingers vouwen in elkaar, voor zover dat kan. Je lacht je prachtige witte tanden bloot en ondertussen blijven jouw ogen twinkelen. Het is midden in de nacht en ik ben heel moe, maar ik wil dit moment niet voorbij laten gaan. Ik wil genieten van iedere seconde. Ik zie dat jouw ogen bijna dichtvallen, je vecht tegen de slaap want ook jij wil dit moment niet voorbij laten gaan. Je blijft glimlachen terwijl je andere hand mijn wang aanraakt. Ik krijg er kippenvel van. Terwijl jouw ogen steeds vaker en langer dicht vallen blijf ik kijken en ook mijn hand ligt inmiddels op jouw wang. Je kruipt nog iets dichter tegen mij aan en je zucht. Nog een laatste twinkeling voordat je echt in slaap valt.

Ik ontkom er niet aan; ik ben ontzettend verliefd op jou. Gevalletje liefde op het eerste gezicht. Dat het bestaat is mij wel duidelijk, dit is de 3e keer dat het mij overkomt. En nu na 10 maanden ben ik nog steeds verliefd op jou. Elke dag word ik begroet met een grijns van oor tot oor en ook de twinkeling in je ogen maakt dat ik elke dag goed begin. Ook midden in de nacht, als we toevallig allebei wakker zijn (of jij mij wakker maakt), voorzie jij mij van de allerliefste glimlach. Dat je mij daarvoor wakker maakt is weer een ander verhaal, ik ben namelijk gek op slapen. Toch maak jij een hoop goed.

Ondanks dat ik moe ben, ondanks dat ik soms meer aandacht schenk aan iemand anders waardoor je je soms in je eentje moet vermaken merk ik dat de liefde wederzijds is. En onvoorwaardelijk. Gelukkig zijn onze mooie momenten teveel om bij te kunnen houden. Met name 's nachts hebben wij onze momenten. Als jouw warme lijfje weer tegen mij aanschurkt of als jouw hand de mijne zoekt ben ik intens gelukkig. Ik kan wel zeggen dat jij een enorme toevoeging bent in mijn leven.

Ik ben verliefd op jou omdat je altijd zo vriendelijk bent naar anderen, omdat je altijd lacht en alleen huilt als er echt iets is, omdat je de lompheid van je zus tolereert, omdat je altijd wel in bent voor een knuffel of een stoeipartij en omdat jij jij bent. Je bent uniek, mooi, grappig (voor zover een baby dat kan zijn), lief, schattig en je hoort bij mij.

De dag dat je het veilig nest verlaat zal nog wel even duren, voor die tijd zullen we nog een hoop mooie momenten samen delen. We worstelen ons samen wel door alle fases heen. Ik zal je beschermen en zorgen dat je je veilig voelt. Ik zal je knuffelen en troosten. Ik zal je wijzen op je fouten en misschien leer je er wel van. Ik zal trots op je zijn en ik zal er altijd voor je zijn.

Lieve Iris, ik hou van je!

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je