{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben zo geen vrouw.. vrouw

Afbeelding blog 'Ik ben zo geen vrouw.. vrouw'

Okรฉ vandaag ben ik voor het eerst in jaren eens gaan shoppen voor mezelf ๐Ÿ˜… ik was na het vele afvallen echt toe aan een nieuwe garderobe.... en nu hadden we dus een meevaller en " moest " ik van manlief ( wat hou ik toch van hem!) Naar de stad en eens aan mij denken! En mocht niet weer met spullen voor de kids thuis komen ๐Ÿ˜… nu weet ik weer waarom ik alleen dingen koop wanneer het echt, maar dan ook echt nodig is ga kopen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜† ik ben gewoon geen echte vrouw vrouw ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿค๐Ÿ˜‚๐Ÿค” ik kreeg in de stad gewoon een lichtelijke paniekaanval...hop naar de prinark mag niks voor de kids kopen.. maar dat is zo schattig! Nee hang terug! Ga naar de dames meuk kijken! Okรฉ wat heb ik nodig? Broeken JA! Want ik loop al jaren in broeken waar een swa jaloers op is zo ver zakt mijn broek van mijn kont naar beneden ๐Ÿค๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜… hhhmm welke maat zou ik hebben? Enkle cut? Ow Nee bah geen hoog water broeken! High waist.. past mijn mama flubber daar in?okรฉ met een paar maten op weg naar het pashokje.. trrring wat is het benauwd met die muilkorf ik bedoel mondkapje op... mevrouw weet u dat u verschillende maten heeft? Ja dat weet ik! Ben al jaren niet gaan shoppen soms draag ik nog een zwangerschap broek en geloof me ik heb op dit moment geen baby in mijn buik! Maat 44.. zakt af... 42 nee 40 dan?... Ja dat kan wel met die broek maar om de mama flubber soms te verbergen dan maar die hoge broek wel in maat 44 anders krijg ik buikpijn ๐Ÿ˜… en wat dan? Zal ik een blouse gaan proberen? Mmm meestal ziet dat eruit als een komo zak.. nee toch proberen! Oooohhh ja mijn tatters passen er mooi in! Is het te flubberig? Nee staat best wel leuk.๐Ÿ˜‡ eush een huispak ( hebben jullie op foto gezien) super lekker fluffig! En truien.. ja dat heb ik eigenlijk niet.. Zo geslaagd, oh nee.. ik moest me gaan verwennen... naar een andere winkel H&M? Okรฉ laten we dat doen even ademhalen en die muilkorf af ๐Ÿ˜‡ hรจ bah wat is deze winkel veranderd... waar is de normale kleding? Panty's ja dat heb ik nodig voor die nieuwe jurken ( moet van man lief meer jurken dragen dat staat me blijkbaar goed ofzo ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ) hoppa hee de Hema misschien hebben ze hier nog iets leuks voor de kids? Eenmaal binnen... nee toch niks owja voor mezelf kijken... nope ook niks... zeeman! Wat kan ik daar toch altijd goed slagen voor die basic dingen die echt jaren mee gaan! ( draag nu nog dingen van voor Jaiden was geboren) eenmaal thuis toch wel trots op de "buit " er komen nog een aantal dingen binnen die ik online heb besteld , nog iets wat ik eigenlijk nooit doe of heb gedaan.. maar mijn lieve gastouder en schoonzus zeggen dat het wel goed is daar dus op hoop van zegen. Manlief is trots en ik ben wel blij en voor de misgunners die zich afvragen waar doen ze t van? Wij werken beide hard zat voor onze centen! Dus hoppa ik ga genieten van mijn wijntje en zaterdag mag ik ook nog schoenen halen van Ramon waar ik over twijfelde omdat ik ze niet echt nodig heb ๐Ÿ˜Š

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je