Snap
  • Mama
  • Relatie

Ik ben opnieuw verliefd

Je bereidt je een kleine 9 maanden voor op wat komen gaat. En dan opeens is het zover..

Opeens ben je dan papa en mama. Zo bijzonder dat daar dan een kindje is wat echt van ons samen is. Voel je je gelijk ouders? Nee, dat hadden we gek genoeg. We moesten absoluut even wennen. Wel voelden we ons ontzettend trots dat wij dit samen mochten meemaken. 

Verliefd op papa

Waar ik dan ook erg veel trots en bewondering voor heb is papa. Wat doet hij het toch leuk met onze kleine Quinn. Wat mooi om de man dan zo lief, zorgzaam en mooi bezig te zien met onze dochter. Al vanaf het eerste moment in het ziekenhuis gaat het hem zo gemakkelijk af. Alleen al het vasthouden, waarvan ik dacht dat hij het supereng zou vinden. Niets was minder waar. Alsof hij al 10 jaar vader was van 10 baby's. Hij deed het perfect. Als ik zie hoe trots hij is op zijn kleine, grote dochter, dan kan ik weer helemaal opnieuw verliefd op hem worden. Wat ontzetten mooi om te zien. En ook al vindt hij het af en toe misschien ook wel zwaar, hij is zo goed met Quinn. En daarnaast is hij ook nog eens erg zorgzaam voor mij. En ja ja, zelfs het huishouden doet hij er nog bij. Lieve schat, ik ben zo trots op jou! Ik kan niet wachten op wat er allemaal nog komen gaat voor ons samen en voor ons als gezin. 

Hoe hebben jullie dat ervaren toen je partner opeens papa werd? 

9 jaar geleden

Ik zie dat ik heel erg vooruit leef, staat als datum 30 december 2015:) (dus onze tweede alweer bij 1, hahaha)

9 jaar geleden

Heel herkenbaar, mijn man had eigenlijk niet zoveel met baby's... En toen kwam onze Pim geboren, dat was toch even anders, wat was hij direct trost, een vader en wat vond hij het leuk! Ook nu, twee jaar later, kan ik inderdaad nog weer extra verliefd worden als ik ze samen zie... wat een lol kunnen mijn twee mannen me elkaar hebben en wat is mijn man trots op onze kleine mannetje. Nog even en dan komt de tweede (14 januari uitgerekend), we weten nog niet of het een jongen of meisje is, maar wat ik wel weet is dat papa weer super trots en gelukkig zal zijn... en ik... ik zal weer verliefd worden, zowel op ons nieuwe gezinslid en als weer dubbel verliefd op mijn man om hem niet van één maar twee kinderen te zien genieten!

9 jaar geleden

Zoals verwacht pakte mijn vriend het geweldig op. De zorg voor mij, het huishouden en het aller belangrijkste voor ons kleine mannetje. Echt zo fijn om iemand naast je te hebben waar je totaal op kunt vertrouwen. Nu nog steeds neemt hij alles direct over als ik opeens weer een vermoeidheidsmoment heb.