{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben opnieuw verliefd

Je bereidt je een kleine 9 maanden voor op wat komen gaat. En dan opeens is het zover..

Afbeelding blog 'Ik ben opnieuw verliefd' Achtergrond blur afbeelding

Opeens ben je dan papa en mama. Zo bijzonder dat daar dan een kindje is wat echt van ons samen is. Voel je je gelijk ouders? Nee, dat hadden we gek genoeg. We moesten absoluut even wennen. Wel voelden we ons ontzettend trots dat wij dit samen mochten meemaken. 

Verliefd op papa

Waar ik dan ook erg veel trots en bewondering voor heb is papa. Wat doet hij het toch leuk met onze kleine Quinn. Wat mooi om de man dan zo lief, zorgzaam en mooi bezig te zien met onze dochter. Al vanaf het eerste moment in het ziekenhuis gaat het hem zo gemakkelijk af. Alleen al het vasthouden, waarvan ik dacht dat hij het supereng zou vinden. Niets was minder waar. Alsof hij al 10 jaar vader was van 10 baby's. Hij deed het perfect. Als ik zie hoe trots hij is op zijn kleine, grote dochter, dan kan ik weer helemaal opnieuw verliefd op hem worden. Wat ontzetten mooi om te zien. En ook al vindt hij het af en toe misschien ook wel zwaar, hij is zo goed met Quinn. En daarnaast is hij ook nog eens erg zorgzaam voor mij. En ja ja, zelfs het huishouden doet hij er nog bij. Lieve schat, ik ben zo trots op jou! Ik kan niet wachten op wat er allemaal nog komen gaat voor ons samen en voor ons als gezin. 

Hoe hebben jullie dat ervaren toen je partner opeens papa werd? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je