{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben onderweg..

Stap voor stap naar herstel...

Afbeelding blog 'Ik ben onderweg..' Achtergrond blur afbeelding

Iedere dag kan ik een stapje meer. Iedere dag gaat het weer een klein stukje beter. Het gaat niet snel, maar het gaat.

Mijn werkgever geeft me, nu, de ruimte. Ik ben zelfs weer aan het opbouwen. Vandaag had ik zelfs even de gedachte dat het wel fijn zou zijn om weer gewoon te werken. Ik weet zelf ook wel dat dat nu echt nog te veel is, maar het is fijn om weer zo te denken.

De 'hulp' voor mijn lijf gaat nog altijd door. Elke week weer nieuwe behandelingen. Iedere dag probeer ik weer meer te doen en te kunnen. Trouw doe ik mijn oefeningen meerdere keren per dag. Eindelijk werpt het dus zijn vruchten af en merk ik verbeteringen.

Ik heb ook mijn intake bij de GGZ gehad. Het was nog maar een intake, maar het voelt zo fijn dat ook daar stappen worden gezet. Ik heb al zoveel op eigen kracht bereikt, maar die laatste stappen moeten nu eindelijk worden gezet. Er moet een streep door het verleden, een blanco A4 voor de toekomst en een ik met zelfvertrouwen.

En in deze heftige tijd staat dan ineens alles op zijn kop.....
..... zwanger.....
Zo gewenst... Maar zo slecht getimed in deze situatie...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je