{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben Marijke...

Afbeelding blog 'Ik ben Marijke...' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben Marijke, 29 jaar jong, sinds 2009 samen met Thomas en mama van Lotte, Niek en Tom*. Tom is op 26 januari 2021 stilgeboren na een zwangerschap van 19 weken en 6 dagen. Tijdens de 20- weken echo kregen we te horen dat zijn hartje niet meer klopte. Ik wil graag over zijn zwangerschap schrijven en alles daar omheen. Ik heb namelijk gemerkt dat het mij hielp om ervaringen van anderen te lezen. *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je