Snap
  • Mama

Ik ben erg eenzaam.........

Door heel veel pech niet veel sociale contacten en zou dat graag anders zien....

Door heel veel pech in het verleden en ook wel een sociale angst heb ik weinig contacten en dit maakt mij best eenzaam. Ik zou graag andere moeders spreken hoe zei de opvoeding ervaren en waar zei tegen aan lopen en gewoon kunnen kletsen over de dagelijkse dingen. Dan zou je denken..dan ga je er toch op uit? op een vereniging of iets? en daar loop ik dus heel erg tegen aan...ik durf gewoon niet. Door mijn 'rugzakje' wat ik ook wel plunjezak noem...ben ik erg onzeker geworden en lukt het mij niet om alleen die stap te zetten en dat terwijl ik dat juist zo graag zou willen. Het maakt mij vaak erg verdrietig... ik heb het gevoel alleen te staan in deze wereld.

8 jaar geleden

wat een super lieve reactie...Dank je wel. Ik heb inmiddels een mail adres aangemaakt en als je het leuk vindt mag je mij wel een email sturen? lijkt mij leuk om met je in contact te komen. mamaplaats@hotmail.com

8 jaar geleden

Hey sterke mama, Wat moedig van je om je gevoel zo eerlijk te delen. Je kwetsbaar op stellen is iets wat je siert en je sterk maakt! Mocht je willen dan sta ik altijd open voor contact! Ik ben zelf een jonge moeder die veel alleen moet doen omdat mijn partner op uitzending is. Ik heb veel meegemaakt, therapieën gevolgd, en geleerd dat je er niet alleen voor staat en hoeft te staan. Dus bij deze, je bent altijd welkom!

8 jaar geleden

Excuses dat ik even niet heb gereageerd. Mijn tante is plotseling overleden en heb ook geen idee hoe ik contact met jullie kan opnemen. Iemand enig idee of dat wie dat graag zou willen..mij een bericht sturen?

8 jaar geleden

Ik vind het ook leuk om met andere moeders contact te hebben. Ik woon in Amsterdam en je mag met mij contact opnemen. Maar dat geldt voor alle moeders die op een leuke manier contact met mij willen opnemen. Ik ben ook niet makkelijk in contacten leggen en voel me ook weleens alleen. Dus elkaar een beetje mentaal steunen is wel fijn!