{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben erg eenzaam.........

Door heel veel pech niet veel sociale contacten en zou dat graag anders zien....

Afbeelding blog 'Ik ben erg eenzaam.........'

Door heel veel pech in het verleden en ook wel een sociale angst heb ik weinig contacten en dit maakt mij best eenzaam. Ik zou graag andere moeders spreken hoe zei de opvoeding ervaren en waar zei tegen aan lopen en gewoon kunnen kletsen over de dagelijkse dingen. Dan zou je denken..dan ga je er toch op uit? op een vereniging of iets? en daar loop ik dus heel erg tegen aan...ik durf gewoon niet. Door mijn 'rugzakje' wat ik ook wel plunjezak noem...ben ik erg onzeker geworden en lukt het mij niet om alleen die stap te zetten en dat terwijl ik dat juist zo graag zou willen. Het maakt mij vaak erg verdrietig... ik heb het gevoel alleen te staan in deze wereld.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je