{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben een moeder met een missie en ik heb Hulp nodig!

Mijn levenloos geboren zoon wordt door de wet 'geacht nooit te hebben bestaan', onbegrijpelijk!

Afbeelding blog 'Ik ben een moeder met een missie en ik heb Hulp nodig! '

Onze prachtige zoon Clavo is op 15 december 2014 overleden en na een zwangerschap van 39.3 weken ben ik bevallen op 17 december 2014. Omdat Clavo is overleden in mijn buik heeft hij voor de wet nooit bestaan! Dit moet anders en kan anders! Alleen hebben we jullie hulp nodig!  Lees de link en strijd mee!  kijk hier en help mee!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je