{{ message.message }}
{{ button.text }}

If you're happy and you know it, clap your hands!

En het is weer eens tijd voor een aantal leuke en gezellige geluksmomentjes!

Afbeelding blog 'If you're happy and you know it, clap your hands!'

The sun is shining, weather is good..

Zodra de temperaturen weer omhoog schieten en de regenwolken verdwijnen grijpen meneer en ik meteen de kans om lekker op het balkon te zitten. Gezellig samen pannenkoekjes eten, spetteren in het badje en genieten van de frisse buitenlucht! Zodra ik de deuren opendoe begint hij al te gillen van plezier en stiekem vind ik het zelf ook wel heel lekker om weer wat meer buiten te zijn.

13221753_1285849234776203_70666309021265

Tante Elf

Omdat er weer een jaarmarkt was in het dorp, kwam mijn zusje Elvira gezellig langs om even met zijn drietjes de kraampjes af te gaan en even te kijken of de kermis wat was. M'n stoere man heeft voor het eerst een pony geaait maar vond het volgens mij niets (niet heel gek aangezien het hoofd van het dier net zo groot was als Jay zelf). 

IMG_20160514_150239_1464083924.jpg

Drie generaties op stap

Ondanks dat het niet zulk lekker weer was zijn mijn vader, Jay en ik naar een kofferbakmarkt geweest (wat door de eerdergenoemde reden niet heel druk of groot was). Mijn vader bood lief aan de wagen over te nemen zodat ik (en Jay) vrij los konden rennen op het grasveld! Lekker snuffelen tussen de spullen en Jay vond alles op ooghoogte wel interessant maar liet alles verbazingwekkend netjes staan! Daarna zijn we naar vliegveld Hilversum gereden en heeft papa ons getrakteerd op kipnuggets en patatjes! En wat genoten de mannen er samen van, ze zijn inmiddels geloof ik verliefd op elkaar!

PhotoGrid_1464084269537_1464084555.jpg

Mr male model

Na mijn hobby te lang verwaarloosd te hebben, heb ik dan eindelijk weer mijn camera tevoorschijn getrokken en drie keer raden wie model mocht zijn voor een dag? Wel wat lastig aangezien hij als een wervelwind door de kamer ging en wat huilerig was , waardoor ik extra veel moeite moest doen om nog een paar leuke foto's te schieten. Maar het is gelukt!  Hopelijk neem ik vanaf nu wat vaker de tijd om weer te oefenen want ik vond het wel weer heel leuk om te doen

PhotoGrid_1464102510880_1464102605.jpg

Ontwikkelingen van meneer

Ik blijf me verbazen over hoeveel die kleintjes leren in zo'n korte tijd! Hij begint steeds meer te brabbelen en klanken te leren, ondanks dat hij ook wat 'lui' is en het liefst gewoon ergens naar wijst en een geluidje maakt. Wat hij duidelijk onder de knie heeft is "mamamamamamama", dus dan weet je wat wat eraan zit te komen! Hoop ik tenminste.. 

En inmiddels lijk ik er een huishoudelijke hulp bij te hebben die continu wilt helpen bij alles wat ik doe. Van wassen tot koken, meneer staat er met zijn snufferd bovenop en als ik even niet oplet loopt hij met de stofzuiger door het huis. Ook hebben we samen het balkon geveegd voordat we erop neerploften!

Hij kan inmiddels veel beter momenten stilzitten en kruipt zo nu en dan op de bank lekker tegen me aan, lekker knuffelen en steeds vaker ook lieve kusjes! Ik kan er geen genoeg van krijgen! 

Zijn tandjes schieten als paddenstoelen uit de grond en zo nu en dan probeer ik ze gauw te tellen wanneer ik hem de kieteldood geef en inmiddels zitten we op 12,5 tandjes! Hierdoor gaat eten ook steeds makkelijker en hoef ik zijn eten niet meer zo klein te snijden, waardoor hij gewoon hetzelfde kan eten als ik. Ideaal!

En hij wordt gewoon steeds bewuster. Hij luistert wanneer ik zeg dat hij op zijn kont moet gaan zitten.. Begrijpt zijn speelgoed steeds beter.. Tekenen en schilderen begint hij steeds leuker te vinden.. En hij doet vrolijk mee met "Hoofd, schouders, knie en teen"!

Oftewel, het gaat goed en ik ben supertrots op hem!

IMG_20160518_091151_1464085679.jpg

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je