{{ message.message }}
{{ button.text }}

Iemand nieuw toelaten in je leven

Afbeelding blog 'Iemand nieuw toelaten in je leven '

Nu met valentijn krijg ik ook heel veel de vraag wat ik ga doen, ja een tete a tete met de liefde van mijn leven zeg ik tegen iedereen! Ze zijn dan allemaal heel enthousiast en vragen wie, antwoord ik heel mooi daar op Liyo natuurlijk, mijn zoontje is mijn grootste liefde! 

Het gene waar iedereen me zo op pusht, om iemand nieuw toe te laten.

Ik hoor zoveel ‘alee Jolien das tog een lieve jongen’ of je moet openstaan voor iemand te leren kennen’

Ja neen sorry bedankt en dag! Hoewel ik dit soms laat blijken als ik zeg van ‘oh das een schoon ventje’ ben ik totaal niet klaar om iemand nieuw in mijn leven toe te laten.

Toen ik er alleen voor kwam te staan tijdens 4 maand zwangerschap ben ik door een hel gegaan, ik kon er met niemand over praten want iedereen zijn mening verschilde zo hard. Ik kon die commentaren niet aan. Dat ik toen echt toegaf dat ik depressief was en moest gaan praten met iemand om alles te verwerken. Ik ga nog steeds gaan praten om alles een plaatsje te kunnen geven trouwens, ik kan heel moeilijk dingen verwerken. 

Na enige tijd dacht ik zelf van misschien moet ik er leren voor openstaan, iemand nieuw leren kennen. Er zijn zoveel vrouwen die zwanger zijn en iemand leren kennen. 

Ik kreeg veel berichtjes van jongens voor eens af te spreken, ik dacht oké je weet nooit. Ik zei elke keer van ja. Maar tot puntje bij paaltje kwam zei ik altijd af. Hoe in godsnaam kan ik nu daten met iemand terwijl ik zwanger ben dacht ik bij mezelf. Dat ging er maar niet in. 

Ook gewoon mijn relatie met de papa van Liyo zat mij noch altijd part te spelen. Ik zag/zie die noch heel graag en hoe kan ik iemand toe laten als er niets van dat is afgesloten bij mezelf.

Liyo is intussen 3 maand gepasseerd en nog steeds kan ik het niet kroppen. Ondanks dat ik echt wel toffe mensen leer kennen kan ik mezelf nog niet openstellen voor iemand nieuw toe te laten. 

Hoe gingen jullie als alleenstaande mama om met iemand nieuw toe te laten? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je