{{ message.message }}
{{ button.text }}

IEDERE MOEDER WIL GOED VOOR ZN KIND ZORGEN - dus als het verdrietig is, wil je er alles aan doen om het te troosten! Maar wat als je dat niet kunt?

Afbeelding blog 'IEDERE MOEDER WIL GOED VOOR ZN KIND ZORGEN - dus als het verdrietig is, wil je er alles aan doen om het te troosten! Maar wat als je dat niet kunt?
' Achtergrond blur afbeelding

Deze week kwamen Ravi z’n snijtanden door. Hij is al een paar dagen koortsig, hangerig, kwijlerige en verdrietig...Op dat soort dagen kan je soms als moeder niet anders dan een beetje meebewegen op het ritme van je kind ❤️

Als iemand in ons gezin hangerig of ziek is dan koop ik alles wat de zieke op dat moment wel lekker vindt: vla, drinkyoghurt, waterijsjes, fruitzakjes... iets! Zodat ze in elk geval wat binnenkrijgen!

Als we keelpijn hebben en verstopte neuzen dan koop ik de drogist leeg en haal ik alle soorten en maten keelsnoepjes, neussprays en hoestdranken zodat er voor ieder iets lekkers bij zit wat de keel smeert.

En zo werd ik aan het begin van mijn boodschappen-challenge-week geconfronteerd met deze harde werkelijkheid. Namelijk dat als je minimaal geld te besteden hebt; je dus niet altijd aan je kind kan geven wat je als moeder zou willen. Omdat als je maar een beperkt weekbudget hebt vanwege de schuldsanering of bijstand...je dus niet zomaar alles kunt kopen 🙁

En dat doet me verdriet...omdat deze moeders precies hetzelfde willen voor hun kinderen als ik...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je