{{ message.message }}
{{ button.text }}

I'm not perfect but i'm always myself !

Afbeelding blog 'I'm not perfect but i'm always myself !'

Voor iemand die al haar leven lang aardig gevonden wil worden, is jezelf zijn erg lastig. Wie ben je nu eigenlijk ? En waarom heb ik zo ontzettend de drang om altijd aardig en leuk gevonden te willen worden. 
Zelf denk ik dat dit tijdens mijn basisschool periode is begonnen toen ik erg ben gepest, je leert dan dat je beter in de pas kan lopen en niet moet opvallen op welke manier dan ook.

Zelfs nu, nu ik dit aan het typen ben, ben ik aan het nadenken wat jullie leuk zouden vinden om te lezen, terwijl dit mij natuurlijk niks zou moeten uitmaken. Ik weet gewoon niet beter dan altijd datgene te doen wat de ander van mij verwacht. Er is echt maar een handjevol mensen bij wie ik ontspannen kan zijn en ik niet continu hoef na te denken over wat ik ga zeggen en wat ik kan doen.

Dit is natuurlijk iets wat ik mijzelf aandoe, en het is ook iets wat ik nu zelf moet gaan doorbreken want ik merk dat het allemaal gigantisch veel energie kost en mij dit zeker niet oplevert. 

Vanmorgen heb ik op mijn instagram hierover ook een post geplaatst en nu het schrijven hiervan voelt voor mij echt als een start van dit proces. 
Ik ben erg benieuwd of sommige van jullie dit herkennen en hoe jullie hiermee omgaan. Tips en tricks zijn van harte welkom!


Fijne donderdag !!  


Liefs Annelieke 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je