{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hypocriet ... of niet ....

​Laatst zijn we met vrienden gezellig een weekend weg geweest naar de Ardennen. Hartstikke leuk en gezellig! Super lekker weer

Afbeelding blog 'Hypocriet ... of niet ....' Achtergrond blur afbeelding

Laatst zijn we met vrienden gezellig een weekend weg geweest naar de Ardennen. Hartstikke leuk en gezellig! Super lekker weer op de koop toe. Dus mooi weer om lekker te wandelen en genieten van de natuur. En dat hebben we dan ook gedaan. De kids konden lekker buiten spelen en doen heerlijk! En 's avonds werd er lekker wat gedronken gegeten en wat gezelschapsspelletjes gespeeld. Met daarbij natuurlijk de nodige grootspraak en grappige discussies.

Alles werd in samenspraak geregeld en overleg en het ging allemaal heerlijk gemoedelijk (dat was wel anders met het weekendje weg met familie hahaha). Ook de boodschappen werden om en om gedaan door degene die zin hadden om te gaan. Alles was prima. Ook hebben we nog grotten bezocht en dat was voor de kids ook leuk om te doen.

Maar goed even waar deze blog over gaat. Een van onze vrienden heeft een zwangere vriendin en die was natuurlijk ook mee. Zwanger van de tweede kleine koter. Echt super leuk natuurlijk, maar... dat gezeik over wat wel en niet gegeten mag worden tijdens de zwagerschap... ik werd er echt gek van. Volgens haar mocht ze bijna niets meer eten, want overal zat wel iets in wat niet goed was.. eigeel, zalm, rauw vlees, kaas noem maar op. En dan niet alleen de Au Cru Lait kazen, nee alle kazen mag ze niet volgens haar. Oke prima, ik snap best dat je wilt letten op wat je eet om je kleintje niet bloot te stellen aan ziektes of wat dan ook, maar lees je dan goed in van wat wel en wat niet mag voordat je dingen gaat roepen waarvan ik ook het nodige weet na twee zwangerschappen (en ga dan niet meteen in de verdediging als ik het anders uitleg). Maar wat ik helemaal hypocriet vind is dat er vervolgens wel ieder uur een sigaret opgestoken en opgerookt werd.... UHHH sorry hoor! Maar volgens mij is dat wel heeeell erg schadelijk! Ik heb haar dan verder ook niet meer serieus genomen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je