{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huisje vol liefde!

En een huis vol mannen!

Afbeelding blog 'Huisje vol liefde! '

Hallo allemaal! 

Dit is mijn eerste blog op mamaplaats! Al langere tijd twijfelde ik of ik dit zou gaan doen of niet. Zoals je ziet en leest ben ik er dan toch mee begonnen!

Je zult je misschien wel afvragen waarom ik dan ben begonnen. In de eerste plaats om van me af te schrijven. Ik merk dat, wanneer er iets speelt in mijn leven, het me helpt om dingen een plekje te geven. Op de tweede plaats om andere mama's en papa's te vinden die hetzelfde mee maken of mijn verhaal herkennen. Door ervaringen van andere te lezen hoop ik positieve kracht te halen, maar dus ook om dingen een plekje te geven en te weten dat ik in een bepaalde situatie niet de enigste ben. 

Maar goed! Laat ik mij eens voorstellen! Ik ben Amy, 27 lentes jong, in mei dit jaar 28 lentes en in april 2018 getrouwd met Laurens (29). Intussen mama van 2 hele lieve stoere jongens, Seth (juni 2019) en Loek (oktober 2020). En ohja! Vergeet ik bijna onze lieve kattenvriend Enzo! Ja, vernoemd naar Enzo knol! Iets in de trans van een oom en tante hebben die kittens hadden en een neefje die groot fan van Enzo knol is. Met andere woorden, de kittens werden Enzo, Dee en Sok genoemd en wij kregen Enzo! Een huis vol mannen dus. Af en toe vraag ik me af hoe ik dit als enigste vrouw vol houd, haha! Maar andersom zal dit ook wel zo zijn, hihi.

Momenteel werk ik nog als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Maar, als alles volgens plan verloopt, start ik in maart als gastouder. De keus om als gastouder te beginnen is heel simpel: ik wilde graag meer bij de kinderen zijn, mijn man werkt ook in de gehandicaptenzorg, er in omgeving geen flexibele opvang te vinden was die aan onze wensen voldeed en omdat ik mijn diploma onderwijsassistent ook had, was de knoop al snel doorgehakt! Nu hopen dat het hele chips corona niet nog meer roet in het eten gooit en ik snel meer bij mijn gezinnetje kan zijn! 

Tot zover mijn voorstel rondje uuh blog! Tot snel :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je