{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huisje-Boompje-Beestje-Baby #7

Moederdag

Afbeelding blog 'Huisje-Boompje-Beestje-Baby #7' Achtergrond blur afbeelding

Moederdag,

Ieder jaar was Moederdag hetzelfde, cadeau kopen/maken voor mijn moeder en hup op bezoek. Altijd super, echt waar. Maar dit jaar was het anders...

MIJN eerste Moederdag! Het voelt toch vreselijk speciaal dat ik deze Moederdag voor het eerst ook diegene was die een werkje kreeg. Stiekem bijna het hele jaar naar uitgekeken. Een prachtig kopje met “Mama” er op. Waarschijnlijk heeft onze kriel er weinig zelf aan gemaakt, maar het idee, dat het voor mij als “mama” is maakte het het allermooiste. Ook Oma had geknutseld met Jaxx, dus ook een mooie collage wachtte op mij. Jeff zich ook uitgesloofd; Warme koffie naar boven gebracht (ben niet zo’n ontbijter, maar koffie gaat er wel in!), een prachtige bos bloemen en een voorproefje van een prachtig cadeautje dat helaas vertraagd was. Een lichtbol met een foto van ons als gezin. Ik smolt. Mijn mannen hadden mij in de watten gelegd. Mijn zoon en mijn man. Wat voelt het heerlijk om dat zo te zeggen. 

De mooiste titel die ik draag is Mama. Telkens als zijn kleine stemmetje roept om mama, smelt ik weer. 

?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je