{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huisje-Boompje-Beestje-Baby #12

Jongleren

Afbeelding blog 'Huisje-Boompje-Beestje-Baby #12 ' Achtergrond blur afbeelding

Sinds ik moeder ben, heb ik soms het idee dat ik het circus in kan gaan. Ik heb namelijk ineens een magische jongleer-skill. 

Ik zal niet de enige zijn; mama zijn, het huishouden, boodschappen doen, werken, studeren. Allemaal balletjes om hoog te houden. Soms best lastig om alles te combineren. Het mama zijn, is de makkelijkste, dat doe je gewoon. Werken daarnaast, ook prima te doen. Daarna begint de grap. Dan neem ik me voor, om als Jaxx slaapt even de was te vouwen. In plaats daarvan, gooi ik me op de bank met Netflix. Studeren idem, even iets voor school doen als Jaxx slaapt, of t贸ch nog even die ene serie kijken?

Keuzes, hoog te houden balletjes. Boodschappen met een dreumes, trouwens ook echt fantastisch. Sinds kort gaat hij staan op de zitje van het winkelwagentje. Erg uitdagend. Even snel een boodschapje halen, zit er niet meer in. 

Herken jij jezelf hier ook in? Beslist wel. Wat is voor jou nog soms lastig om te combineren (met het moederschap)? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je