{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huisarrest!?!?!?!?!?

Mama heeft "huisarrest" en papa niet....................................

Afbeelding blog 'Huisarrest!?!?!?!?!?'

Emoties vliegen alle kanten op. Al 19 maanden ben ik een trotse moeder! Ik geniet elke dag van mijn zoontje! Daar ligt het echt niet aan! Elke dag de opvoeding, spelen, vertroetelen als hij ziek is, samen de deur uit, snachts mijn bed uit als hij wakker wordt en desnoods nog pap geven en daarna nog 2 uur wakker blijven tot hij gaat slapen. Allemaal geen probleem! Alles voor mijn zoontje! Zelfs thuis blijven doe/ deed ik altijd! Mijn vriend daarintegen werkt de hele week en komt in principe overal, ik alleen in de winkel.. 

Nu het discussie punt, meneer zegt van de week doodleuk, IK ga zondag naar het voetbal, owja en woensdag ga ik zaalvoetballen. Prima! Je doet maar, veel plezier! Ben altijd makkelijk geweest.. 

Ik zelf heb, sinds ik moeder ben, precies 1 uitstapje mogen hebben van mijn vriend! Naar de kapper! En ook toen werd ik praktisch platgebeld, geappt hoe lang het nog duurde!!! 

Zelf dus voorgesteld dat ik gisteren mezelf een uitje gunde naar de zonnebank! Prima zegt ie ga maar.. Goed idee en lekker ontspannen! Zegt me vriend na het eten, ik moet nog wel even douchen. Prima ga ik daarna doe ik ondertussen wel de afwas... Blijft ie gigantisch lang boven, de was moest nog opgehangen worden en me zoontje moest nog in bad.. ik denk loop ik vast naar boven me zoontje in bad doen, komt ie naar boven, ik in de veronderstelling dat hij het overneemt en ik 'mijn momentje zonnebank' krijg. Nee, hij kijkt en loopt weer stelling maar beneden... 

Duidelijk geen ontspannen moment voor mij dus kortweg "weer huisarrest" net als de afgelopen 19 maanden! 

Pfff dit al wel gezegd maar hij wuift dit gewoon weg en doet alsof zijn neus bloedt.. verdrietig en moedeloos wordt ik ervan! 

Ik kan me voorstellen dat hij ook een avondje de deur uit wil maar mag IK ook mijn moment ben al 19 maanden mama en op 1x na nergens geweest!

Nog meer mama's die dit hebben of mama's met tips

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je