{{ message.message }}
{{ button.text }}

How I met your father #8

"Ik heb haar een kus op de mond gegeven" vervolgt J.....

Afbeelding blog 'How I met your father #8'

Ik ken hem misschien nog niet zo lang, maar dit zegt hij niet zomaar en dat maakt me gelijk weer bang. "Ik heb haar een kus op haar mond gegeven" vervolgt J "Voor de rest heb ik echt niks gedaan dat beloof ik je". Op de een of andere manier voel ik me opgelucht. Een kus valt nog te vergeven denk ik bij mezelf. Echter wil ik het J niet te makkelijk maken. "Oh dus omdat je mij mist, ga je maar met een ander om dat gevoel op te vullen" zeg ik kwaad. J weet even niet zo goed wat hij hier op moet zeggen en zegt maar even naar de winkel te gaan zodat ik kan afkoelen.

Als J weer terug komt geef ik hem een kus. " Als dat echt alles is dan vergeef ik je, maar flik me dit nooit meer want dan ben ik bij je weg" zeg ik met een verheven stem tegen J. Zo te zien is J opgelucht en geeft me een knuffel. "Mooi, dan kunnen we nu eindelijk het huis samen inrichten" zeg ik. Omdat er vanaf dat J terug is van vakantie een gespannen sfeer hangt zijn we er niet aan toe gekomen. We zijn dan ook de hele middag bezig met de rest van de dozen uit te pakken. Aan het eind van de middag ploffen we op de bank neer en bestellen een pizza. Na 45 minuten zitten we dan ook uitgebreid te eten.

Als we klaar zijn met eten ruim ik de dozen op en ga achter de laptop zitten. Even de huur overmaken en dan heerlijk een filmpje kijken. J had alleen wat anders in gedachten. Hij komt bij me op de bank zitten en begint me innig te zoenen. Ik voel kriebels in mijn buik. Het was weer net als onze eerste date. Zijn hand gaat langzaam naar mijn billen en hij legt me neer en hangt nu boven mij. Dan trekt hij mijn shirt en broek uit en daarna ook mijn string. Ik doe hetzelfde bij hem.

Na onze vrijpartij gaan we naar bed en voor het eerst in tijden val ik in een diepe slaap. Deze slaap word verstoord door het geluid van de bel. Ik trek mijn badjas aan en bedenk me wie het kan zijn. Als ik de deur open doe zie ik een man in een net pak met een koffertje. Ik weet gelijk wat er aan de hand is.......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je