{{ message.message }}
{{ button.text }}

How I met your father #6

De volgende dag merk ik dat hij heel veel op zijn telefoon zit. Dit klopt niet denk ik nog bij mezelf, hij zit nooit op zijn telefoon. Ook als ik ook maar een beetje in de buurt kom zie ik dat hij stiekem zijn telefoon zo draait....

Afbeelding blog 'How I met your father #6'

Ik voel mijn hart bonzen in mijn keel. Er gaan allerlei gedachten door mijn hoofd. Wat bedoeld hij, hoezo geen gevoelens. Mijn schrik en verdriet maakt plaats voor woede. Hoe kan hij mij dit flikken, we zijn samen voor dit huis gegaan en nu moet ik dit in mijn eentje gaan betalen. Ik besluit om maar naar bed te gaan en af te wachten tot hij weer thuis is.

Twee dagen gaan voorbij zonder dat ik iets van hem hoor. Uiteindelijk krijg ik een berichtje van zijn moeder dat ze onderweg zijn naar huis en dat ik me geen zorgen hoef te maken want ze zetten hem gewoon bij ons huis af.

Ik blijf de hele nacht op om hem thuis te zien komen. Ik doe de deur open, en zodra ik hem zie krijg ik weer kriebels en vlinders in mijn buik. Hij is nu nog bruiner en nog knapper. Maar die gedachten maken al snel plaats voor de realiteit. Het smsje waarin stond dat hij niet weet of hij nog gevoelens voor me heeft. We lopen naar boven en merk aan mezelf dat ik me heel onzeker voel. Samen gaan we op de bank zitten maar ik merk dat hij heel afstandelijk doet. Ik rook nog een sigaretje en ga dan op bed liggen. Hij blijft nog even boven.

De volgende dag merk ik dat hij heel veel op zijn telefoon zit. Dit klopt niet denk ik nog bij mezelf, hij zit nooit op zijn telefoon. Ook als ik ook maar een beetje in de buurt kom zie ik dat hij stiekem zijn telefoon zo draait dat ik niks kan zien. Ook zie ik dat hij een leren armband om heeft, deze heeft hij van iemand gekregen van de entertainment op vakantie zegt hij. Ik vertrouw het totaal niet.

Dat weekend loopt het nog steeds niet lekker, maar we hebben een verjaardag van mijn zusje en gaan hier gewoon heen. Helaas ook hier is hij weer heel stiekem en afstandelijk aan het doen. "Laat me gewoon met rust,er is niks" hoor ik hem tegen mij zeggen. De hele dag is de sfeer tussen ons gespannen en ben blij als we weer thuis zijn. Ik besluit om zodra hij ligt te slapen in zijn telefoon te kijken.

Ik word 's ochtends al vroeg wakker, ik zie dat J nog heel vast ligt te slapen. Ik sluip zacht naar boven met zijn telefoon in mijn hand, ik ontgrendel de telefoon en ga naar zijn whatsapp. Mijn hart staat stil en de tranen staan in mijn ogen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je