{{ message.message }}
{{ button.text }}

How I met your father #5

Helaas liepen de twee weken zonder J helemaal niet lekker. We hadden wel eens contact via whatsapp of we belden wel eens maar ik voelde dat er iets aan de hand was....

Afbeelding blog 'How I met your father #5'

We begonnen alle spullen in een rap tempo in te pakken. J gaat namelijk op vakantie en voor die tijd moest alles gedaan zijn. Iedereen hielp mee om mijn kamer leeg te halen en netjes achter te laten, en aan het einde van de middag stonden alle spullen bij mijn ouders in de garage. Ik vond het wel eng, het ging wel heel snel en binnen een paar weken zouden we ook nog eens samen gaan wonen. Ik ging mee terug met J naar zijn ouderlijk huis om nog even met J te zijn want de volgende dag zou hij op het vliegtuig naar Tunesië zitten. Oh wat zag ik daar tegenop, morgen was namelijk ook de dag dat we over zouden gaan naar ons nieuwe huis en dit moest ik dan dus ook helemaal alleen doen. Natuurlijk wel met hulp van familie aangezien ik geen vervoer had maar toch had ik een steen in mijn maag.

Het was zo ver. Afscheid nemen van J. Ik gaf hem een kus en stapte in de trein. Over twee weken zou ik hem pas weer zien en dan zou alles anders zijn. Hij komt dan thuis in ons huisje. Wat een raar idee was dat.

De volgende ochtend stond al vroeg mijn oom voor de deur en samen hebben we alles naar ons nieuwe huisje in Almere gebracht. Het was een hele aparte woning. De woonkamer was boven en de slaapkamers beneden. We hebben de hele ochtend nodig gehad om meubels naar boven te krijgen. Ondertussen werd ik gebeld door J dat hij goed aan was gekomen en hij onderweg was naar het resort. Nadat alles in het huis stond ging mijn oom weer naar huis en ben ik alles uit gaan pakken.

Helaas liepen die twee weken zonder J helemaal niet lekker. We hadden wel eens contact via de WhatsApp of we belden even. Maar ik merkte dat er wat was. Hij gaf aan dat hij mij heel erg miste en dat hij naar huis wilde, maar zodra we de tweede week ingingen hoorde ik niet veel meer van J. Opeens twee dagen voor zijn thuiskomst kreeg ik een berichtje van hem: "Ik weet niet of ik nog gevoelens voor je heb, het is beter als ik met mijn ouders mee naar hun huis ga"......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je