{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hot Mama Challenge #6

Zooo challenge nummer 5 is sieraden. Ik heb suuuuuper veel sieraden en toch draag ik eigenlijk altijd wel een beetje hetzelfde.

Afbeelding blog 'Hot Mama Challenge #6 ' Achtergrond blur afbeelding

Het enige wat ik veel afwissel zijn mijn kettingen. Verder draag ik ook niet zo heel veel sieraden. Maar ik heb wel altijd mijn 2 ringen om. En oorbellen. Meestal zijn dit kleine knopjes. Hier heb ik er echt heel veel van. Ik vind ze voor lange drukke dagen praktischer. Zitten niet in de weg. Voor feestjes of andere speciale(re) gelegenheden heb ik ook grotere oorbellen met mooie steentjes en kleurtjes en gedoe. Maar die zijn vaak wat zwaarder, dus niet voor all day every day gebruik (al helemaal niet met kleine grijpgrage handjes).

20151216_145705_1450274882.jpg

Deze ring heb ik gekregen van Rodney op mijn eerste in de buik moederdag. Omdat hij best groot is en steentjes heeft, draag ik hem thuis niet (met Pooks enzo) maar heb ik hem buitenshuis wel altijd om! Hij is heel mooi en past precies bij mij. 

20151216_145650%20(1)_1450274994.jpg

Dit is mijn andere ring die ik altijd draag. Het is een mattenklopper en komt uit de Suriname. Ik ben trots op mijn roots en daarom draag ik hem ook. En daarnaast vind ik hem ook gewoon mooi!

Qua kettingen houdt ik van grote statement kettingen. Lekker opvallend. Maar toen mijn dochtertje geboren was waren deze niet zo handig. Ze lag er dan met haar hoofdje op. Maar nu ik weer wat vaker de deur uit ben en zij wat groter is kan ik ze weer meer dragen. De ketting op de hoofdfoto is mijn all time favorite! Hij was wel duur (30 euro), maar het geld meer dan waard! Ik draag hem veel en krijg er altijd complimentjes over.

 20151216_144932_1450274655.jpg

Deze heb ik vandaag om. Ook een grote ketting, maar toch ook wel weer simpel. 

Verder draag ik vaak een Micheal Kors horloge die ik van mijn beste vriendin voor kerst heb gekregen. Maar omdat ik steeds zoveel moest afwassen (flesjes enzo) ben ik hem iets minder gaan dragen. Maar als ik wegga, dan heb ik hem vaak wel om. 

Nou, hierna nog maar 1 challenge en dan zit het er weer op! Dan zijn we een certified hot mama!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je