Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Hot Mama Challenge #6

Zooo challenge nummer 5 is sieraden. Ik heb suuuuuper veel sieraden en toch draag ik eigenlijk altijd wel een beetje hetzelfde.

Het enige wat ik veel afwissel zijn mijn kettingen. Verder draag ik ook niet zo heel veel sieraden. Maar ik heb wel altijd mijn 2 ringen om. En oorbellen. Meestal zijn dit kleine knopjes. Hier heb ik er echt heel veel van. Ik vind ze voor lange drukke dagen praktischer. Zitten niet in de weg. Voor feestjes of andere speciale(re) gelegenheden heb ik ook grotere oorbellen met mooie steentjes en kleurtjes en gedoe. Maar die zijn vaak wat zwaarder, dus niet voor all day every day gebruik (al helemaal niet met kleine grijpgrage handjes).

Deze ring heb ik gekregen van Rodney op mijn eerste in de buik moederdag. Omdat hij best groot is en steentjes heeft, draag ik hem thuis niet (met Pooks enzo) maar heb ik hem buitenshuis wel altijd om! Hij is heel mooi en past precies bij mij. 

Dit is mijn andere ring die ik altijd draag. Het is een mattenklopper en komt uit de Suriname. Ik ben trots op mijn roots en daarom draag ik hem ook. En daarnaast vind ik hem ook gewoon mooi!

Qua kettingen houdt ik van grote statement kettingen. Lekker opvallend. Maar toen mijn dochtertje geboren was waren deze niet zo handig. Ze lag er dan met haar hoofdje op. Maar nu ik weer wat vaker de deur uit ben en zij wat groter is kan ik ze weer meer dragen. De ketting op de hoofdfoto is mijn all time favorite! Hij was wel duur (30 euro), maar het geld meer dan waard! Ik draag hem veel en krijg er altijd complimentjes over.

 

Deze heb ik vandaag om. Ook een grote ketting, maar toch ook wel weer simpel. 

Verder draag ik vaak een Micheal Kors horloge die ik van mijn beste vriendin voor kerst heb gekregen. Maar omdat ik steeds zoveel moest afwassen (flesjes enzo) ben ik hem iets minder gaan dragen. Maar als ik wegga, dan heb ik hem vaak wel om. 

Nou, hierna nog maar 1 challenge en dan zit het er weer op! Dan zijn we een certified hot mama!

8 jaar geleden

Haha je herkenbaar! Zodra ik thuis kom gaat ook alles uit en af. Het is ook gewoon niet zo handig met die kleintjes. Grote of hangende oorbellen durf ik echt niet aan! Ze trekt al zo hard steeds mijn bril van mijn gezicht.. dus dat vooruitzicht krijg ik de kriebels van...

8 jaar geleden

Dank je wel! Ja ik probeer er nu echt meer op te letten en voel me ook echt wat beter hihi

8 jaar geleden

Mooie sieraden! Ik draag eigenlijk nooit sieraden terwijl ook ik wel degelijk aardig wat in huis heb... Vroeger was ik echt zo'n tutje met aan bijna elke vinger een ring en hel sets sieraden waarbij de ketiing, oorbellen en armband kwa kleur moesten matchen met mijn outfit. Nu liggen mij dierbaarste sieraden bij elkaar in een bakje en de rest staat uitgestalt te verstoffen... Wie weet komt er ooit nog een dag... Succes alvast met je laatste challange!

8 jaar geleden

Wat tof! Je bent al ver gekomen