Snap
  • Mama

Hot Mama Challenge #4

Dit was een challenge waar ik wel wat mee kon. Shoppen! Maar het moest wel voor jezelf zijn.

Hier zit dan natuurlijk de uitdaging in. Want sinds mijn zwangerschap in mijn eigen shopverslaving omgezet in een babyshop verslaving. Ik denk dat mijn dochter van 5 maanden al best flink aan het tippen is aan de kledingkast van haar moeder.
Maar nu, nu moest het voor mijzelf zijn. En nu kon ik op zich wel wat nieuwe dingen gebruiken..
Ik ben nog steeds een beetje aan het wennen aan mijn 'dit moment lichaam'. Ik heb nog steeds een buikje (ja ja buikspieren I know I know) en wil deze graag een beetje verbergen. Als in niet dingen dragen die strak strakker strakst zijn. 
Ik heb veel losse truien en die vind ik heerlijk zitten. Maar ik heb gemerkt dat het een beetje een comfort dingetje werd. Naar eens in de zoveel tijd een lekkere trui dragen naar mijzelf verbergen in de trui.
Dus nu ben ik gaan shoppen met mijn hot mama thinking cap on, dus uit mijn nieuwe comfort zone en weer even wat frisse nieuwe dingen. 

Dus hieronder mijn shoplog. What did I buy...

Tromgeroffelllllll.......

 

Een croptop in een wijnrode kleur. Ik vond de kleur heel erg mooi. En ik heb een high waisted jeans in het zwart/grijs, dus daar zal hij ook super mooi op staan! En dan met de enkellaarsjes met hoge hak (die sinds ik ze gekocht heb nog steeds ongedragen treurig in de kast staan) heb ik een frisse, leuke nieuwe outfit!

Twee shirtjes met lange mouwen. Ik vond de print erg leuk. Ze zijn nog steeds wel wat wijder, maar door de pasvorm toch net iets netter. Maar ze zitten vooral erg lekker. Ik kan er vrij in bewegen en dat is wel belangrijk als mama. Maar nu kan ik me comfortabel en 'hip' te gelijk voelen.

En als laatste een blouse. Ik vond hem leuk, omdat ik hem met meerdere broeken en schoenen kan combineren. Met mijn lichte broek en witte all stars voor een comfy en casual look. Of op een koker rok voor een wat meer classy look. Je kan de blouse eindeloos en leuk combineren. En hij is van een lichte zachte stof. Dus voelt heerlijk comfortabel.

Dat is voor mij altijd het belangrijkste. Dat het lekker zit. Vooral bij de mouwen. Ik kan dus eeeecht niet tegen strakke mouwen. Ik kan hier serieus een hele dag chagrijnig over zijn. Dus ben ik dit altijd voor door dus niets te kopen of dragen wat strak bij de armen en/of oksel zit. 

Wanneer hebben jullie voor het laatst iets voor jezelf gekocht, en wat was dat?

8 jaar geleden

Staat je allemaal heel mooi. Je hebt niks te verbergen! X

8 jaar geleden

Twee weken geleden ongeveer. Een coltruitje en een bordeaux longsleeve. Ik ben na anderhalf jaar ook eindelijk weer voor mezelf aan het shoppen geslagen. Want een paar weken daarvoor had ik al twee jurkjes en een blouse voor mezelf gekocht. Vooral ook omdat ik echt niks meer in de kast had voor de winter, dus ik moest wel. Maar het voelt heerlijk als je met je nieuwe outfit ook nog eens complimenten krijgt voor je hippe voorkomen.

8 jaar geleden

uhm 2 maanden geleden een corigerende onderbroek om mijn buik wat verdoezelen... Ohja toen heb ik ook een leuk donkerblauw doorschijnend bloesje gekocht. Maar ik had eigenlijk te veel kleren waarvan ik de helft gewoon niet droeg. Ik heb dus ook juist een kastopruiming gehouden en heb daarbij 3 vuilniszakken vol kleding uit mijn kamer kunnen schrappen :)