{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hot Mama Challenge #4

Dit was een challenge waar ik wel wat mee kon. Shoppen! Maar het moest wel voor jezelf zijn.

Afbeelding blog 'Hot Mama Challenge #4' Achtergrond blur afbeelding

Hier zit dan natuurlijk de uitdaging in. Want sinds mijn zwangerschap in mijn eigen shopverslaving omgezet in een babyshop verslaving. Ik denk dat mijn dochter van 5 maanden al best flink aan het tippen is aan de kledingkast van haar moeder.
Maar nu, nu moest het voor mijzelf zijn. En nu kon ik op zich wel wat nieuwe dingen gebruiken..
Ik ben nog steeds een beetje aan het wennen aan mijn 'dit moment lichaam'. Ik heb nog steeds een buikje (ja ja buikspieren I know I know) en wil deze graag een beetje verbergen. Als in niet dingen dragen die strak strakker strakst zijn. 
Ik heb veel losse truien en die vind ik heerlijk zitten. Maar ik heb gemerkt dat het een beetje een comfort dingetje werd. Naar eens in de zoveel tijd een lekkere trui dragen naar mijzelf verbergen in de trui.
Dus nu ben ik gaan shoppen met mijn hot mama thinking cap on, dus uit mijn nieuwe comfort zone en weer even wat frisse nieuwe dingen. 

Dus hieronder mijn shoplog. What did I buy...

Tromgeroffelllllll.......

 20151127_140118_resized.jpg

Een croptop in een wijnrode kleur. Ik vond de kleur heel erg mooi. En ik heb een high waisted jeans in het zwart/grijs, dus daar zal hij ook super mooi op staan! En dan met de enkellaarsjes met hoge hak (die sinds ik ze gekocht heb nog steeds ongedragen treurig in de kast staan) heb ik een frisse, leuke nieuwe outfit!

20151127_140155_resized.jpg

Twee shirtjes met lange mouwen. Ik vond de print erg leuk. Ze zijn nog steeds wel wat wijder, maar door de pasvorm toch net iets netter. Maar ze zitten vooral erg lekker. Ik kan er vrij in bewegen en dat is wel belangrijk als mama. Maar nu kan ik me comfortabel en 'hip' te gelijk voelen.

20151127_140246_resized.jpg

En als laatste een blouse. Ik vond hem leuk, omdat ik hem met meerdere broeken en schoenen kan combineren. Met mijn lichte broek en witte all stars voor een comfy en casual look. Of op een koker rok voor een wat meer classy look. Je kan de blouse eindeloos en leuk combineren. En hij is van een lichte zachte stof. Dus voelt heerlijk comfortabel.

Dat is voor mij altijd het belangrijkste. Dat het lekker zit. Vooral bij de mouwen. Ik kan dus eeeecht niet tegen strakke mouwen. Ik kan hier serieus een hele dag chagrijnig over zijn. Dus ben ik dit altijd voor door dus niets te kopen of dragen wat strak bij de armen en/of oksel zit. 

Wanneer hebben jullie voor het laatst iets voor jezelf gekocht, en wat was dat?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je