Snap
  • Mama

Hot Mama Challenge #3

Zo daar is dan ook challenge #3. Beetje laat met mijn blogje (#4 is alweer begonnen), maar ik wou jullie deze natuurlijk niet onthouden..

Nummer 3 was haren. Doe iets anders, iets meer, iets leuks met je haar. Nu ging ik natuurlijk niet afgelopen week, maar deze week naar de kapper. Dus op mijn mooie nieuwe kapsel zullen jullie moeten wachten. Dus voor deze week maar met mijn lange, droge, dooie, uitgegroeide haar iets leuks bedenken. 

Hoe doe je dat? Juist..Niet..

Ik probeerde een paar dagen mijn haar leuk(er) te vlechten. Ik stak er dus net even meer tijd in dan normaal. Dit ging wel. Kreeg er alleen geen complimenten over.. of een 'hey, wat zit je haar leuk!'
Denk dat je dat wel kunt verwachten als je je haar 4 van de 7 dagen in een vlecht heb zitten. Maar goed.. Dan proberen we met de föhn aan de gang te gaan. Twee keer resulteerde dit in een pluizig geëxplodeerd kapsel, wat verdween in een bolletje. Maar zondag.. zondag hadden we eindelijk succes. Mijn haar zat goed. De krullen vielen op hun plek en het pluis was minimaal. Wat fijn! Dus selfie time en challenge gehaald.

Wat vinden jullie?

Zaterdag, dit weekend, ga ik naar de kapper. Wat vinden jullie dat ik moet doen? Knippen, kleuren, wat voor lengte, kleur? Ben benieuwd wat jullie vinden/denken wat past :) 

8 jaar geleden

Ga je naar een kapper die gespecialiseerd is in jouw haartype? Ik ben er sinds een paar jaar achter dat krullen knippen een vak appart is. Ik heb ook nogal wat krullen en heb jaren geworsteld om een leuk en aardig kapsel te vinden. Sinds ik naar de kapper in de buurt ga die ook blackhair knipt zit mijn haar gewoon goed.

8 jaar geleden

Oppassen met kleuren. Als ik naar je haar kijk lijkt het alsof ik mezelf zie. Mijn moeder is een antilliaan, mijn opa en Portugese en oma is Surinaams. Ik heb ook echt kroes krullen met zoals jou heb ik het idee. Van verven word m'n haar niet beter. Gewoon lekker knippen en ook eventueel in laagjes geeft je krul meer boost en valt het vaak vlotter. Ik laat ze ook wel eens in een punt knippen zodat het wat vlotter valt. Hopelijk heb je er iets aan

8 jaar geleden

Niet kort! En zou voor rood gaan, dan niet oude vrouwen rood!!

8 jaar geleden

leuke foto! Heb je trouwens krullen van jezelf? Kleurtjes zijn dan altijd leuk :) En persoonlijk zou ik het zonde vinden om zo'n mooie bos krot te knippen, maar ja dat is persoonlijk ;)