{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hot Mama Challenge #3

Zo daar is dan ook challenge #3. Beetje laat met mijn blogje (#4 is alweer begonnen), maar ik wou jullie deze natuurlijk niet onthouden..

Afbeelding blog 'Hot Mama Challenge #3' Achtergrond blur afbeelding

Nummer 3 was haren. Doe iets anders, iets meer, iets leuks met je haar. Nu ging ik natuurlijk niet afgelopen week, maar deze week naar de kapper. Dus op mijn mooie nieuwe kapsel zullen jullie moeten wachten. Dus voor deze week maar met mijn lange, droge, dooie, uitgegroeide haar iets leuks bedenken. 

Hoe doe je dat? Juist..Niet..

Ik probeerde een paar dagen mijn haar leuk(er) te vlechten. Ik stak er dus net even meer tijd in dan normaal. Dit ging wel. Kreeg er alleen geen complimenten over.. of een 'hey, wat zit je haar leuk!'
Denk dat je dat wel kunt verwachten als je je haar 4 van de 7 dagen in een vlecht heb zitten. Maar goed.. Dan proberen we met de föhn aan de gang te gaan. Twee keer resulteerde dit in een pluizig geëxplodeerd kapsel, wat verdween in een bolletje. Maar zondag.. zondag hadden we eindelijk succes. Mijn haar zat goed. De krullen vielen op hun plek en het pluis was minimaal. Wat fijn! Dus selfie time en challenge gehaald.

Wat vinden jullie?

IMG_20151122_160012.jpg

Zaterdag, dit weekend, ga ik naar de kapper. Wat vinden jullie dat ik moet doen? Knippen, kleuren, wat voor lengte, kleur? Ben benieuwd wat jullie vinden/denken wat past :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je