{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hot Mama Challenge

Ik kwam laatst op instagram het logo tegen van de ‘Hot Mama Challenge’. Ik vroeg mij af wat dit was en klikte op de afbeelding.

Afbeelding blog 'Hot Mama Challenge   ' Achtergrond blur afbeelding

De Hot Mama Challenge is een uitdaging waar 9 bloggers aan mee doen. Het is de bedoeling dat deze (en andere) mama’s van ‘snot naar hot’ gaan. In 6 weken tijd krijgen wij verschillende uitdagingen waar we aan mee moeten doen. En na het einde van deze weken zullen wij ons wat zekerder, fijner en dus hotter voelen.

Ik vind dit een leuk initiatief en doe daarom ook mee. Nu voel ik mij niet ‘snot’, maar ik ken de sleur van het leven met een baby. Soms geen tijd voor mijn haar, geen tijd voor mascara of geen tijd voor een leuke outfit.

Ik zal dan ook elke week een blog schrijven over mijn uitdaging en hoe ik het ervaar!

Deze week zijn wij begonnen met de eerste challenge. We moeten een selfie maken met kleding uit eigen kast, maar dan net even anders gecombineerd. Zodat het net even iets hotter is dan normaal. Ik heb dan ook even goed nagedacht vanochtend over wat ik aantrok en hoe ik dit net even anders zou doen. Ik moest wel gewoon stage lopen, dus het moet wel makkelijk zitten. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de skinny jeans, baggy trui, met een statement ketting en los! haar. Het is anders en ‘nieuw’, omdat ik sinds Jaé geboren is geen grote ketting heb kunnen dragen, zij lag er dan altijd met haar gezichtje op. En los haar is bij haar een no-go, ze grijpt het met beide handjes vast en laat niet meer los.

Zie hieronder het resultaat!

IMG-20151102-WA0007.jpg

(Beetje wazig, but you get the picture.. ha ha)

En? Doe jij mee met de challenge?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je