{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hormonen, lastige peuter en een baby.... help!

Niet op facebook

Afbeelding blog 'Hormonen, lastige peuter en een baby.... help!'

Toch maar eens kijken of het helpt om van me af te schrijven.

Ik ben op het moment 23 weken zwanger en ben sinds 3 weken de helft minder gaan werken. Dit omdat het lichamelijk erg zwaar wordt.

Onze oudste zoon is 2,8 jaar, de jongste is 8 maanden nu. 2 schatten van jongens! Maar de oudste kan ik wel achter het behang plakken op dit moment.

Hij doet echt alles, echt alles wat niet mag. Slaat (vooral mij) als hij een nee krijgt, pakt van alles uit de koelkast. Als ik spullen hoger weg zet zorgt hij wel dat hij er bij kan, met alle blauwe plekken als gevolg. Slapen? Wat is dat? Spoken tot na middernacht, negeren, extra verhaaltje, erbij blijven tot hij slaapt, zelf ook vroeg naar bed en hij bij ons.... het maakt allemaal niets uit:(
Zijn gedrag is savonds niet anders dan overdag, springen, rennen, gillen. Ook overdag al van alles geprobeert, veel samen doen zodat hij moe wordt, juist niets doen(zo min mogelijk prikkels) niets werkt.

Alle aandacht gaat naar de oudste waardoor ik het gevoel heb de jongste te kort te doe..... en dat voelt zoooooo ontzettend slecht.

iemand tips voor deze hopeloze moeder?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je