{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hopeloze mama

Afbeelding blog 'Hopeloze mama' Achtergrond blur afbeelding

Ik zit met mijn handen in het haar.. al 1,5/2 jaar ben ik intensief bezig met het zoeken van een huis. Ik denk dat veel mama’s hier tegen aan (hebben) (ge)lopen. Vandaar dat ik mijn verhaal hier op plaats, misschien heeft iemand de gouden tip?!

Momenteel ben ik nog inwonend, bij mijn moeder en stiefvader. Mijn zoontje is 2,5 jaar en mijn dochtertje wordt binnenkort 1 jaar. Mijn moeder heeft nog een zoontje van 4 jaar. Dat scheelt qua leeftijd niet veel met mijn zoontje, daarom botst het ook heel erg in de twee verschillende manieren van opvoeden. Ik voel mij vaak niet erkend als moeder, en ik kan totaal geen eigen beslissingen maken over het leven van mijn kinderen en mij. Ik begin hier vaak mentaal/ emotioneel van uit te putten. Het leidt vaak tot conflicten. Ik begin depressieve klachten te krijgen door de spanningen hier en de botsingen van de twee verschillende manieren van opvoeding

Momenteel ben ik 20 jaar en heb ik al twee kindjes, ik volg nog een studie maar daarnaast werk ik. Momenteel ben ik woonachtig in Spijkenisse en sta ik 2 jaar ingeschreven voor sociale huurwoningen. Echter sta ik pas op de helft van de wachtlijsten, ik reageer elke avond en probeer zoveel mogelijk op lotingen te reageren.

Ik heb me ingeschreven voor 6 verschillende wooncorporaties, in brabant, zeeland, gelderland etc. Maar nergens zie ik licht aan het eind van de tunnel..

Anti kraak kan uiteraard niet met twee kids, particuliere woningen zijn voor mij op dit moment niet te betalen. Ik heb meerdere keren de gemeente gebeld en meerdere keren huilend op het gemeentehuis gezeten, maar niks of niemand lijkt te helpen. Ik heb redelijk wat geld uitgegeven voor een bedrijf wat mij hielp met een dossier voor urgentie, ook dat mocht niet baten. Daarnaast heb ik een tijdje een maatschappelijk werkster opgezocht maar diegene kon ook niks voor mij doen.

Ik ben echt hopeloos en er lijkt telkens een beetje hoop te zijn en vervolgens blijkt het allemaal niet te gaan.

Is er iemand die mij kan helpen? Iemand een gouden tip? (Beloning)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je