{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoor wie klopt daar kinderen...?

Leuk hoor die feestdagen, maar het brengt ook stress met zich mee! Lees hier hoe ik probeer Sinterklaas stressvrij door te komen...

Afbeelding blog 'Hoor wie klopt daar kinderen...?'

Hoor wie klopt daar kinderen...?

Ik heb een hekel aan de winter, maar van de feestdagen in de koude winterperiode kan ik absoluut geen genoeg krijgen! Het creeërt op de één of andere manier zo ontzettend veel sfeer! Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook voor mijn gezin. Zelfs mijn partner geeft toe aan de gezelligheid en doet vrolijk mee als ik Sinterklaasliedjes zing met onze dochter van zes. Hij kwam vorige week zelfs thuis met wortels, want Alina moest natuurlijk wel het paard van Sinterklaas kunnen verwennen met een sappige wortel in d’r schoentje. De feestdagen maakt voor mij heel wat los, op emotioneel gebied.

Helaas maakt het ook heel wat los in de portemonnee. Alina ziet dat haar klasgenootjes allemaal wat in hun schoentjes krijgen en uiteraard willen wij haar ook zo verwennen. Vorig jaar kochten we vaak wekelijks kleine dingetjes voor in de schoen, aanbiedingen vaak van de Kruidvat enzo. Dit jaar hebben Nick en ik het toch eens anders gedaan. We zijn overgegaan op online shoppen, hebben vorige week enkele websites bezocht die veel te bieden had op het gebied van kinderen en vervolgens alles online besteld! Scheelt weer de tripjes naar de Kruidvat, Intertoys etc, en het doorbladeren van de reclamefolders (hoewel ik dit stiekem toch met plezier doe).

Wat hebben we zoal gekocht:

Beslist.nl heeft een gehele pagina gewijd aan Sinterklaas, met cadeautips voor kinderen, tieners, dames en heren. Best handig. Wij hebben via beslist een karaoke cd speler gekocht voor Alina. Dit wordt haar grote Sintcadeau op 5 december. Ze hadden veel draadloze sets e.d., maar wij hebben voor de simpele versie gekozen; het doet me stiekem ook denken aan mijzelf toen ik nog een klein meisje was die overal rondliep met haar karaokesetje. Ook hebben we hier enkele puzzels gekocht en krijtjes voor haar krijtmuur.

Shopalike.nl heeft ook een Sinterklaas pagina en heeft deze ingedeeld met cadeautips tot €10, €20 en €50 en nog wat andere cadeautips. Best handig als je op de centjes wilt letten. De Sint pagina ziet er eigenlijk ook heel leuk uit en is wel wat overzichtelijker dan die van Beslist moet ik zeggen. Via Shopalike hebben wij een spaarpot, 2 poppen, een knuffel, haaraccessoires en enkele gezelschapsspellen gekocht. De gezelschapsspellen zijn denk ik meer voor mij dan voor Alina, ik vind spelletjes doen met Nick en m’n meisje echt het leukste wat er is!

We hadden tijdens het online shoppen ook enkele cadeaus op Sinql gevonden, maar tegelijkertijd kwamen we erachter dat Sinql ook via Shopalike verkoopt, dus dat konden we mooi in één doen.

Afgelopen weekend waren we toevallig in Berlijn op een kerstmarkt (jawel, ze zijn al begonnen!) en daar zag ik megaschattige kinderslofjes, dus die heb ik ook meegenomen voor haar om als klein extra’tje te geven naast haar karaoke set.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je