{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hooii,

daar ben ik dan eindelijk.

Afbeelding blog 'Hooii, ' Achtergrond blur afbeelding

Nou, hier is dan eindelijk mijn eerste blog. Al een erg lange tijd zit ik erover te denken ook te gaan bloggen en ik heb nu eindelijk de stap genomen. Ik heb geen idee hoe vaak ik iets ga posten en waarover, zoveel spannende verhalen heb ik niet, volgens mij ben ik een redelijk doorsnee moeder, maar het lijkt me heerlijk om af en toe wat te vertellen.

Voor wie mij kent weet dat ik al een tijdje op Instagram actief ben, waar ik het een en ander deel. Toch lijkt het me leuk om via deze weg wat meer over mij en ons gezin te delen, ervaringen als moeder, irritaties of leuke ervaringen en bijvoorbeeld mijn zwangerschappen en bevallingsverhalen.

Laten we beginnen met een voorstelrondje. Mijn naam is Josephine, 31 jaar en volgende week alweer 15 jaar samen met manlief, echt mijn jeugdliefde. Ruim 6 jaar geleden zijn wij getrouwd, kochten wij een huis en begonnen we na te denken over een gezinnetje. 5 jaar geleden had ik dan eindelijk een positieve zwangerschapstest in m’n handen. In mei 2016 werd de grote man geboren via een spoedkeizersnede, augustus 2019 werd de kleine man geboren, met een geplande keizersnede.

Al 6 jaar werk ik voor hetzelfde bedrijf als Senior Customer Care medewerker. Vanaf de start aanwezig en de afdeling mogen opzetten. Na de geboorte van onze oudste ben ik parttime (24h), om de dag (ma, wo, vr) gaan werken zodat ik ook 2 dagen per week thuis ben voor de jongens.

Het lijkt me leuk hier wat actiever te worden en hoor het dan ook graag als jullie specifieke onderwerpen/vragen hebben voor een nieuwe blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je