{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoogzwanger en seks.. hoe dan?

Ik ben bijna 6 maanden zwanger nu, al behoorlijk dik en ik heb oprecht geen idee hoe ik het op seksueel vlak aan moet pakken...

Afbeelding blog 'Hoogzwanger en seks.. hoe dan?'

Nu heb ik het hier niet over dat ik mezelf niet aantrekkelijk vind met deze mega buik en daardoor geen seks wil.. nee het is juist andersom. Ik wil heel graag seks hebben met mijn vriend, maar ik weet gewoon niet hoe! Nu hoor ik sommige mensen denken, hoe bedoel je precies? Nou, dat ik niet weet welk standje we in godsnaam moeten doen om de seks nog een beetje 'comfortabel' te maken...

- Even terug in de tijd - 

Mijn vorige blogje ging nog over seksen zonder piemel. Mijn vriend was bang het kindje te raken aangezien de zwangerschap niet vanzelfsprekend was. Op advies van velen heb ik hem toen meegenomen naar de verloskundige. Hij heeft hem gelukkig wijs kunnen maken dat dit echt niet mogelijk was. Aan de hand van een pop liet ze zien waar de baby zit en tot waar de penis komt etc. Na het bezoekje was hij overtuigd. In het begin was hij nog wel voorzichtig hoor, maar na een tijdje was hij toch wel erg blij dat hij het los had kunnen laten. 

- Terug naar nu -

Ik heb al 2 kindjes en ben nu dus zwanger van de 3e. Bij de vorige 2 liep ik natuurlijk ook tegen dit probleem aan, alleen toen was het pas helemaal aan het eind van de zwangerschap. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toen zelf helemaal geen zin had in seks en het dus ook niet erg vond. Maar nu, nu ben ik veel dikker dan bij de vorige 2! Ik moet nog 3 maanden, maar ben echt al behoorlijk dik. Het punt is alleen dat ik nu nog wel behoefte heb aan seks met mijn vriend. Maar hoe dan? Echt hoe? Ik heb nog geen standje kunnen vinden waarbij het seksen gemakkelijk en comfortabel verloopt. Heeeeeel vermoeiend dus. Iemand tips? 

Thanks! X 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je