{{ message.message }}
{{ button.text }}

Home is where the heart is

Zaterdag was het zover. Beide meisjes gingen uit logeren. Zoë zou een nachtje slapen bij mijn moeder en Demi bij mijn schoonouders.

Afbeelding blog 'Home is where the heart is'

Mijn man en ik zouden na zeker een jaar, weer eens een avondje samen op pad gaan. Ik had heel veel zin in quality time met mijn man en ik wist dat mijn meisjes in goede handen zouden zijn. Samen brachten we de kinderen weg. Na heel veel kussen en knuffels zwaaide we ze uit. Zoë zwaaide en lachte terwijl ze handkussen naar me toe blies. Demi begon te huilen. Ik vertrok met een brok in mijn keel en een dubbel gevoel. Ik weet dat het goed met ze gaat en ik weet dat wij een heerlijke avond samen zullen hebben, maar mijn moederhart had er toch moeite mee. Vooral toen we thuis kwamen na een voortreffelijk 3 gangen diner. Ik had een mooie jurk aangedaan en me lekker opgetut. Echt de tijd ervoor genomen. Het etentje vond plaats in een knus en chique restaurant in Voorburg. We genoten van de gesprekken met elkaar, het heerlijke eten en de wijn. Eenmaal thuis gekomen vond ik het akelig stil. Ik liep de kamers in van onze kinderen en sloot de gordijntjes. Ik ben die nacht een aantal keren wakker geweest. Ik ben de stilte niet gewend en was dan ook al weer vroeg wakker. We hadden afgesproken de meiden eind van de ochtend op te halen. Toen ik beneden kwam kon ik gewoon neerploffen op de bank met een kop koffie. Zittende koffie drinken 's morgens vroeg. Ik weet niet hoe lang het geleden is dat ik dat voor het laatst deed. We hebben samen lekker ontbeten en zijn daarna gaan opruimen en schoonmaken in huis. Ook lekker om even een aantal uren achter elkaar onafgebroken door te gaan. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist konden we onze meisjes weer op gaan halen! Demi had het klokje rond geslapen en Zoë was nog lekker met oma op pad geweest en had ook goed geslapen. Ze waren hartstikke lief geweest. Zoë bleef ons gister maar knuffelen en zeggen dat ze ons zo gemist had. Demi kroop telkens op schoot. Hoewel ze het heerlijk hebben gehad en wij ook, zijn we blij om weer compleet te zijn. Waar we ook zijn en wat we ook doen zodra we weer bij elkaar zijn, zijn we het gelukkigst. We horen bij elkaar. De 4 musketiers! Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je