{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoi, hier ben ik dan!

een eerste indruk in mijn leven

Afbeelding blog 'Hoi, hier ben ik dan!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben al even 'actief' hier op mamaplaats, en dan bedoel ik vooral lezen lezen lezen.. :)
Jullie mooie, droevige, gelukkige, emotionele berichten... Wat durven mama's hier zich bloot geven! En dat vind ik mooi en dat moet ook gewoon kunnen ook. Een plaats waar we veilig onze gedachten en meningen kunnen delen want wees eerlijk, wat kunnen we soms hard zijn voor elkaar.

Dus ik ben erg blij dat ik van dit platform deel mag uitmaken en dat jullie af en toe mijn berichtjes willen lezen :) Het werd dan ook wel eens tijd voor mijn allereerste blogpost! 

Ik zal me dan gewoon maar even voorstellen om makkelijk te beginnen. Ik ben Shanah en 29 jaar, woon samen met mijn man Sander en mijn 2 kids in een klein stadje in België vlak aan de Nederlandse grens.

Mijn leven draait voornamelijk rond kinderen. Ik werk als kinderverzorgster maar daarnaast heb ik nog eens grote passies voor kids fashion en interieur.
Ik kan echt genieten van het opzoeken, combineren van kinderkleding, ontdekken van nieuwe merken etc. Ik kan ook uuuuuren vertoeven op de kinderkamers, posters verhangen, meubels verschuiven, toch  nog eens een ander kleurtje op de muur.. heerlijk!
Om dan de beste compositie te creëren en er een mooi fototje van te maken. Dat is mijn leven en ik hou er van.

Gelukkig heb ik 2 kinderen die dit ook allemaal enorm leuk vinden en ook nog eens graag voor mama op de foto gaan! Yes, dubbel yes!

Ik ga het hier dan ook af en toe hebben over inrichting, interieur, kleding... maar ook over de dagdagelijkse dingen, mijn struggles en gewoon rauwe eerlijkheid want er is al fake genoeg in de wereld.

Dus voorlopig voor mijn nieuwe volgers, welkom op mijn plaatsje hier en als je een vraagje hebt ofzo aarzel dan niet hé! ;)


Liefs

Shanah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je