Snap
  • Mama
  • kinderkleding
  • kinderkamer
  • Momlife
  • kidsfashion
  • kidsinterieur

Hoi, hier ben ik dan!

een eerste indruk in mijn leven

Ik ben al even 'actief' hier op mamaplaats, en dan bedoel ik vooral lezen lezen lezen.. :)Jullie mooie, droevige, gelukkige, emotionele berichten... Wat durven mama's hier zich bloot geven! En dat vind ik mooi en dat moet ook gewoon kunnen ook. Een plaats waar we veilig onze gedachten en meningen kunnen delen want wees eerlijk, wat kunnen we soms hard zijn voor elkaar.

Dus ik ben erg blij dat ik van dit platform deel mag uitmaken en dat jullie af en toe mijn berichtjes willen lezen :) Het werd dan ook wel eens tijd voor mijn allereerste blogpost! 

Ik zal me dan gewoon maar even voorstellen om makkelijk te beginnen. Ik ben Shanah en 29 jaar, woon samen met mijn man Sander en mijn 2 kids in een klein stadje in België vlak aan de Nederlandse grens.

Mijn leven draait voornamelijk rond kinderen. Ik werk als kinderverzorgster maar daarnaast heb ik nog eens grote passies voor kids fashion en interieur.Ik kan echt genieten van het opzoeken, combineren van kinderkleding, ontdekken van nieuwe merken etc. Ik kan ook uuuuuren vertoeven op de kinderkamers, posters verhangen, meubels verschuiven, toch  nog eens een ander kleurtje op de muur.. heerlijk!Om dan de beste compositie te creëren en er een mooi fototje van te maken. Dat is mijn leven en ik hou er van.

Gelukkig heb ik 2 kinderen die dit ook allemaal enorm leuk vinden en ook nog eens graag voor mama op de foto gaan! Yes, dubbel yes!

Ik ga het hier dan ook af en toe hebben over inrichting, interieur, kleding... maar ook over de dagdagelijkse dingen, mijn struggles en gewoon rauwe eerlijkheid want er is al fake genoeg in de wereld.

Dus voorlopig voor mijn nieuwe volgers, welkom op mijn plaatsje hier en als je een vraagje hebt ofzo aarzel dan niet hé! ;)

Liefs

Shanah

Heel erg leuk om te lezen ? ! Ik ben erg benieuwd naar je volgende blog vooral omdat ik dezelfde interesses deel