{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeveel speelgoed ligt er in jouw woonkamer?

Kinderen zijn leuk, speelgoed is leuk, maar de combinatie kan erg rommelig zijn. Een dagje leuk spelen eindigt vaak in een rommelige kamer.

Afbeelding blog 'Hoeveel speelgoed ligt er in jouw woonkamer?'

Kinderen zijn leuk, speelgoed is leuk, maar de combinatie kan erg rommelig zijn. Een dagje leuk spelen eindigt vaak in een enorme rommelige woonkamer met speelgoed verspreid tot ver onder de kasten. Na een lange dag kan dit natuurlijk tot grote frustratie leiden.

Zo ook bij mij. Ik ben een opruim-type. Ik kan niet een dag lang aankijken tegen de rommel van mijn dochter en vaak ruim ik achter haar kont op. Een tijd geleden stond haar keukentje in de woonkamer, een tafel met stoel en 2 bakken speelgoed. Inmiddels zijn de keuken en tafel met stoel verhuisd naar haar nieuwe kamer. Het scheelt een hoop rommel. De keuken stond maar beneden, ze keek er niet meer naar om, de hond wel, die kauwde op al het 'lekkere' nep eten. Nu hij weer op haar kamer staat, krijgt ze er geen genoeg van. Hetzelfde met haar tafeltje. De woonkamer is lekker ruim en opgeruimd. Geen dwalend speelgoed meer waar toch niet meer mee wordt gespeeld.

Nu heb ik een grote mand gekocht en daar doen we elke dag een berg speelgoed in waar ze overdag beneden mee wilt spelen. Iedere ochtend vult ze zelf deze mand en voordat ze naar bed gaat ruimen we samen al het speelgoed weer op. Opgeruimd staat netjes!

Hoeveel speelgoed ligt er in jouw woonkamer?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je