Snap
  • Mama
  • post

Hoeraaa, blog nummer 200!!!!

Echt waar, het is zover: hier is mijn blog nummer 200!

Nooit verwacht, maar toch is het echt zo: op dit moment tik ik mijn blog nummer 200.Ja, je leest het goed: 200!! Op 7 oktober 2012 schreef ik mijn eerste blog voor Mamaplaats en nu, nog geen jaar later, is blog nummer 200 een feit. Ook heb ik in dit krappe jaar zeker een artikel of 80 voor Mamaplaats geschreven en een gezellige meeting bij Mamaplaats gehad.

Behalve dat schrijven simpelweg mijn passie is, word ik nog eens extra gestimuleerd door jullie. Lieve mama`s die mijn ervaringen lezen, mijn soms ( wel ietwat nieuwsgierige ) vragen beantwoorden en me af en toe van een broodnodig advies voorzien. Steeds meer lieve, enthousiaste en soms kritische mama`s die mij volgen en hun reacties geven. Mama`s verspreid over heel het land met ieder een eigen visie, situatie en toekomst. Juist dat maakt het zo leuk!

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik me er heus af en toe wel wat 'gemakkelijk' van af heb gemaakt.Wij, mama`s, hebben het nou eenmaal druk.Er was dan ook niet altijd tijd voor een ellenlange blog, maar voor het stellen van een vraag was meestal wel ergens een momentje over. Ergens tussen het koken, de kinderen, mijn werk en de studie door.

Lieve mama`s, bij deze wil ik jullie bedanken voor ALLES!!!

10 jaar geleden

Dat doe ik je voorlopig nog niet na hoor ;-)

10 jaar geleden

Dank je wel voor je lieve reactie!!

10 jaar geleden

Zo dat is dan snel gegaan :). Ik lees vaak blogs van je of vragen en ik probeer ook altijd een reactie achter te laten, maar ja, je kent het jonge moeder, dus niet altijd de prioriteiten op het schrijven en lezen van blogs. Gefeliciteerd met je prestatie en tot je volgende blog ;)

10 jaar geleden

Dank je wel!!