{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeraaa, blog nummer 200!!!!

Echt waar, het is zover: hier is mijn blog nummer 200!

Afbeelding blog 'Hoeraaa, blog nummer 200!!!!'

Nooit verwacht, maar toch is het echt zo: op dit moment tik ik mijn blog nummer 200.Ja, je leest het goed: 200!! Op 7 oktober 2012 schreef ik mijn eerste blog voor Mamaplaats en nu, nog geen jaar later, is blog nummer 200 een feit. Ook heb ik in dit krappe jaar zeker een artikel of 80 voor Mamaplaats geschreven en een gezellige meeting bij Mamaplaats gehad.

Behalve dat schrijven simpelweg mijn passie is, word ik nog eens extra gestimuleerd door jullie. Lieve mama`s die mijn ervaringen lezen, mijn soms ( wel ietwat nieuwsgierige ) vragen beantwoorden en me af en toe van een broodnodig advies voorzien. Steeds meer lieve, enthousiaste en soms kritische mama`s die mij volgen en hun reacties geven. Mama`s verspreid over heel het land met ieder een eigen visie, situatie en toekomst. Juist dat maakt het zo leuk!

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik me er heus af en toe wel wat 'gemakkelijk' van af heb gemaakt.Wij, mama`s, hebben het nou eenmaal druk.Er was dan ook niet altijd tijd voor een ellenlange blog, maar voor het stellen van een vraag was meestal wel ergens een momentje over. Ergens tussen het koken, de kinderen, mijn werk en de studie door.

Lieve mama`s, bij deze wil ik jullie bedanken voor ALLES!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je