{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera! Senn is 3 jaar!

Stop de tijd!

Afbeelding blog 'Hoera! Senn is 3 jaar!' Achtergrond blur afbeelding

Zo lekker cliché, maar het voelt oprecht als gisteren dat jij werd geboren. Dat wij voor het eerst kennis mochten maken met de kleine eigenwijze Senn. Maar nee... Het is alweer 3 jaar, DRIE JAAR, geleden. Mijn kleine baby is een heuse peuter. 

En het is zo leuk om te zien wat een jaar al met een kindje doet, zoveel groei en zoveel ontwikkeling! We gingen dit jaar in met een kindje die niet zonder speen kon en die niet doorsliep. Nu slaapt Senn de nacht (bijna altijd) door en hebben we zonder tranen afscheid genomen van zijn speen. We gingen over op een peuterbedje en zeiden vaarwel tegen zijn ledikant. Mama hoeft niet meer te zingen, nee, dat doet Senn nu zelf. 

Ookal speel je nog graag met duplo, je begint steeds meer een voorkeur te krijgen voor lego. Nu al!? Je ging op het kinderdagverblijf van de babygroep naar de peutergroep en plast steeds vaker op de wc. Middagslaapjes? Die zijn negen van de tien keer uit den boze. Waar mama aan het einde van de middag weer de (hele zure) vruchten van plukt haha. Eten heb je wel eens beter gedaan, maar desniettemin ben je bijna over je koemelkallergie heen! Laatst zelfs een broodje kaas gehad, smullen! 

Medicatie voor de reflux ligt in de prullenbak, we gaan prima zonder. En dieetmelk? Doen we niet meer aan! 

Kind. Wat maak jij een groei door! Wat maken wij een groei door. Wat ben je slim, snel, doortastend en oplettend. Vragen uit jouw mond, die verrassen mij vaak. Je wilt leren, je wilt weten, je wilt onthouden. 

Lieve Senn, mijn 3 december kindje, wij zijn gek op jou. Ieder jaar een beetje meer. Knuffel! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je