Snap
  • Mama
  • Relatie
  • post_short

Hoera, onze trouwedag komt eraan!

Wie heeft er leuke tips of ideeën om de kids een beetje bij je trouwdag te betrekken?( dus niet je bruiloft, want binnenkort ben ik 6 jaar getrouwd)

Binnenkort zijn manlief en ik 6 jaar getrouwd! We willen dat niet groots vieren hoor, maar er binnen ons gezinnetje met 3 kleintjes wel een beetje aandacht aan geven. Wie heeft er leuke ideetjes voor ons of tips? Ook om het ze een beetje uit te leggen?( de oudste is 4,5 jaar) Alvast bedankt!

10 jaar geleden

Samen een mooie en vooral lekkere taart bakken en gezellig samen uiteten gaan in een kindvriendelijk restaurant!

10 jaar geleden

Het is een wat uitgebreide aanpak, dus misschien iets voor een 12,5 jarig jubileum ofzo, maar je kunt het ook voor ze laten 'leven' door je bruiloft nog een keertje over te doen. Nep natuurlijk, je hebt verschillende van die organisatoren die dat doen, compleet met kleding e.d. Wed & Walk is er bijvoorbeeld eentje. Heb je nog een keer je kinderen bij je bruiloft :-).

10 jaar geleden

Wij kopen kleine (of soms wat grote) cadeautjes voor elkaar, versieren de woonkamer en gaan of een dag/weekend of midweek (ligt ff aan financiële situatie op dat moment) naar een waddeneiland.. doen we al 9 jaar.. aankomende zondag is Borkum aan de beurt:)

10 jaar geleden

Ik vind het inderdaad een leuk idee om met de kinderen versieringen te maken. En misschien is het leuk om er een "familiedag" van te maken. Naar een speeltuin, of dierentuin oid en dan daarna naar iemand (opa&oma?) die wel wil oppassen, terwijl jullie met z'n 2tjes uit eten gaan.