{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera! Je hebt 10 blogs geschreven!

Heerlijk om van mij af te schrijven. Soms positief, soms negatief. Hier een kleine beloning voor gekregen!

Afbeelding blog 'Hoera! Je hebt 10 blogs geschreven!'

Sinds de geboorte van Charlie maak ik veel leuke dingen mee. Nieuwe dingen! Dit inspireert mij om blogs te schrijven. 

Haar lach, haar huiltjes, haar luiers, haar bezoekjes aan het cb, haar ontwikkeling en haar invloed op mij, het is allemaal even inspirerend. Elke dag is anders, elke dag is mooier. Dat komt door haar. Door dat kleine lieve meisje. 

Soms schrijf ik blogs die wat riskant zijn. Waarvan ik van te voren al weet dat er zowel positief als negatief op gereageerd gaat worden. Weerhoud mij dit? Welnee! Ik ben altijd in voor feedback. Ik lees aandachtig elke reactie. Soms lach ik er om, soms schud ik mijn hoofd. Toch is het fijn dat mijn verhalen gelezen worden. Dus dank voor het lezen van mijn blogs!

Vandaag kwam mijn mooie Mamaplaats-sleutelhanger binnen! Een beloning voor het schrijven van mijn blogs. Super leuk! 

Ik ben zojuist weer begonnen aan mijn eerste werkweek na mijn verlof. De inspiratie borrelt al weer op.....

start-nu-je-eigen-blog

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je