{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera Hoera, wat een feest

Hoera Hoera wat een feest! Zijn jullie ook zo blij???? Eindelijk het is zo ver!

Afbeelding blog 'Hoera Hoera, wat een feest'

Hoera hoera wat een feest! Zijn jullie ook zo blij? jullie weten het vast wel. Je kunt het niet gemist hebben. Heel Nederland viert feest. nu zul je je afvragen wat heb ik gemist? Gisteren was het zo echt zo ver! Voor het eerst sinds 2006 hadden we officieel een hitte golf! yoehoe! al dagen was dat bijna net zo belangrijk nieuws als de treintramp! 

Een hot item was het. En ja Hot was het ook. Persoonlijk irriteerde ik me kapot aan dit nieuws, de nos, rtl, sbs allemaal waren ze er druk mee. En ooooo wat keken we er naar uit....nou ja we? Ik niet en vele met me niet. Zwangere dames die zowat uit hun degelijke teenslippers knappen en in de nacht badend in het zweet wakker worden en dan twijfelen of hun vliezen niet gebroken zijn. Baby' s die niet kunnen slapen en nog te klein zijn om ze lekker in bad te zetten. Kinderen welke al lang voor bed tijd uit hun humeur zijn en nog later naar bed gaan omdat het nog veel te warm is. Buren die in de avond pas tot leven komen en uitgebreid tot diep in de nacht in de tuin gaan afkoelen met iets te veel lawaai. Jij moet weer vroeg op dus probeert te slapen. Laat ik maar niet beginnen over de zieken en bejaarden. Maar volgens NOS SBS en RTL zou heel nederland feest vieren.

Oo wat hoop ik dit weekend op stevige onweersbuien, sorry voor alle mensen met een tuinfeest. Maar wat zou het heerlijk zijn om in koelte ongestoord te kunnen slapen!

Delen jullie mijn gevoel of hebben jullie ook dagen de positieve prikkeling van de weermannen en vrouwen gevoeld?  Zit heel Nederland nou echt op een hitte golf te wachten? Of is het voor velen inmiddels een hete irritatie. Nu snap ik wel  dat ik in het zuiden van het land woon en wij hier regelmatig al 34 graden gevoeld hebben, dit in tegenstelling tot de kustprovincies.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je