{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera! een lichtcabine

Afbeelding blog 'Hoera! een lichtcabine' Achtergrond blur afbeelding
Sinds een paar maanden heb ik de huidziekte Psoriasis. Daar heb ik toen na het bezoek aan de dermatoloog ook een blog over geschreven. Omdat ik van een aantal van jullie zo`n lieve, leuke of meelevende reacties heb gehad, nu even deze blog. In principe moest ik iedere maandag, woensdag en vrijdag naar het ziekenhuis voor lichttherapie, maar dat kreeg ik niet voor elkaar met mijn werk. Vandaar dat ik de afgelopen maanden twee keer per week naar het ziekenhuis ging. Op de fiets ( in verband met geen rijbewijs )met mijn jongste het slechte weer door viel niet altijd mee ( gelukkig lieve ouders in de buurt die af en toe voor taxi speelden ), maar het MOEST. Aangezien het ziekenhuis in Oss ( meer dan 100.000 inwoners ) binnenkort weg gaat ( daar kan ik me erg kwaad om maken, maar dat is weer een ander verhaal ) en verhuisd naar Uden, werd het voor mij een bijna onmogelijke missie. Ik wilde heel graag een lichtcabine thuis, maar werd werkelijk van het kastje naar de muur gestuurd, terwijl ik nota bene zelf bij een grote zorgverzekeraar werk. Gelukkig ( zie mijn blog over zelfverzekerder na komst kind )ben ik tegenwoordig zelfverzekerd genoeg om niet over mij heen te laten lopen en uiteindelijk is het gelukt: de leverancier heeft net het lichtpaneel gebracht !!!! Een verpleegkundige heeft alles uitgelegd en vanaf nu is het dus gedaan met die tweewekelijkse ziekenhuisbezoeken. Mijn weekend kan niet beter beginnen...  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je