{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera! Één jaar!

Binnenkort de eerste verjaardag van de kleine man!

Afbeelding blog 'Hoera! Één jaar! ' Achtergrond blur afbeelding

Nog maar een aantal weken te gaan en we hebben weer een feestje, voor de eerste verjaardag maken we een leuke uitnodiging, hebben we met onze dochter ook gedaan. Maar waar wij met haar verjaardag iedereen uit hebben genodigd die ook op kraamvisite is geweest, gaan we dat dit keer denk ik maar niet doen. Ten eerste zou het een klein clubje zijn, en ten tweede zien en horen wij van heel veel mensen, erg weinig. Dus uitnodigen voor zijn verjaardag vind ik dan weer een beetje vreemd op de één of andere manier. Onze dochter is in Maart geboren, dan is het nog aardig koud waardoor de tuin geen optie is, maar het huis is zo klein dat binnen ook niet zou lukken en dus vierden wij haar eerste verjaardag in een zaaltje en hebben we haar tweede en derde verjaardag noodgedwongen in drie keer moeten vieren. De kleine man is begin augustus jarig, dus lekker in de tuin, die, ik denk, wel een keer of anderhalf de oppervlakte heeft van ons huis, en fijn in één keer, al vinden wij het geen probleem als iemand op de dag zelf zou komen, drie dagen eerder. Wij gaan voor het thema "Nijntje" leuke knalkleuren en ik had nog flink wat versieringen van de tweede verjaardag van mijn dochter en ook qua taart en hapjes zijn we er uit, lekker snel en simpel. Alleen nu nog het verlanglijstje.... 

Voor we de uitnodiging versturen moeten we wel een aantal cadeau tips hebben, voor als mensen er naar vragen en ook van ons moet de kleine man iets leuks krijgen natuurlijk... en daar heb je het al, wat moeten we hem geven? Driewieler met duwstang heeft hij al, en voor de rest staat hier in de tuin ook al van alles, speelhuisje, zandbak, watertafel, zwembadje, en in huis is het net zo! Niet dat de kasten en bakken uitpuilen maar vervelen hoeven ze zich ook niet. Dat krijg je natuurlijk met een tweede, en nu heb ik om mij heen wel wat tips gekregen, "toet toet", "little people" en "duplo" hoor ik veel, maar doen ze daar echt iets mee? Hoe vaak ik wel niet een advertentie op marktplaats voorbij zie komen; "grote verzameling toet toet, zo goed als nieuw, zoontje keek er niet naar om" dan ga ik toch twijfelen heh, en ja met de boerderij van "little people" speelt hij veel, maar goed, dat doet hij ook met de stofzuiger. 

Om een heel lang verhaal kort te maken; "Heb jij misschien de cadeau tip voor een eerste verjaardag?" 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je