{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera, bijna 1 jaar! en bijna 27..

Op je verjaardag bevallen, een prachtig cadeau! Maar hoe gaat het met de volgende verjaardag? Zijn er hier meer mama´s die binnen het gezin meerdere verjaardagen op (bijna) dezelfde dag vieren? Hoe doen jullie dat?

Afbeelding blog 'Hoera, bijna 1 jaar! en bijna 27..' Achtergrond blur afbeelding

Wat gaat de tijd toch snel.. Vorig jaar heb ik het prachtigste verjaardagscadeau ooit gekregen, en onze kleine meid wordt eind augustus al 1 jaar!

Op mamaplaats lees ik vaak leuke blogs over hoe de eerste verjaardag wordt gevierd.
Super om ideeën op te doen! En natuurlijk ook gewoon erg leuk om ervaringen van andere mama´s te lezen!

Zijn hier ook mama´s die verjaardagen tegelijk vieren?
Iemand nog tips?
Nou vind ik mijn eigen verjaardag niet zo heel boeiend, geen enkel probleem om er echt de verjaardag van mijn dochter van te maken. Voor mijn gevoel ben ik toevallig op dezelfde dag ook een beetje jarig, haha.

Toch kan ik me voorstellen dat het soms best lastig is om twee verjaardagen op dezelfde dag te vieren. Of om dat juist niet te doen.

Hoe doen jullie het? Wat is jullie reden om het samen te vieren, of juist ieder op een aparte dag? Alle visite op 1 moment (megadruk?!) of sommige visite pas als de kleine al op bed ligt?

Het kinderfeestje op een andere dag vieren lijkt mij wel handig, maar daar is mijn kleine meid natuurlijk nog niet aan toe. :)
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

"Gewone" eerste verjaardagstips zijn natuurlijk ook welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je