{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera bijna 1 jaar

Afbeelding blog 'Hoera bijna 1 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Hoe druk je kunt zijn met een verjaardag weet ik pas sinds Novi. Het kiendje is pas 22 juli jarig maar ik ben al ruim 2 maanden bezig met dat feestje. Overcompenseren noem ik het. Want ik was er haar eerste levens maand niet echt. Dus die eerste verjaardag moet en zal perfect worden. En niets is te veel. Ze zal niets te kort komen. En dat ze zich er later helemaal niets van kan herinneren dat vergeet ik voor het gemak gewoon maar even.

Begin April heb ik alvast party suplies besteld bij Ali. Ballonnen, slingers, eenhoorn bekers, alles! Cakesmash ingepland, lijstje met kado's, lijstje met hapjes... Jup! Ik ben er maar druk mee. Het kiendje is helemaal weg van die bloed irritante k*t clown die Bumba heet maar ik wil een eenhoorn thema. Dus dat ga ik regelen. 

De gastenlijst vind ik echt een issue. Wij hadden met Novi haar geboorte  een baby borrel ingepland op een locatie elders omdat we bezig waren met een helse verbouwing en dus geen tijd en ruimte hadden voor 100de bezoekjes. Voor het gemak hebben we toen maar iedereen uitgenodigd. Maar dat ga ik nu dus echt niet meer doen. Alleen maar liefde voor iedereen die er was hoor. Maar nu kiezen we een select gezelschap. Maar hoe kies je die? Ik wil niet dat iemand zonder kids zich "verplicht" voelt om naar een kinder verjaardag te komen. Ik wil niet alle ooms en tantes van mijn vriend zijn kant uitnodigen omdat ik het dan als een verplichting zie om ook voortaan naar hun feestjes te gaan. Maar ik wil ook niemand voor het hoofd stoten. Mark (mijn vriend) boeit het allemaal vrij weinig. Maar mij dus wel. Erg lastig! Maar als dat mijn grootste probleem is mag ik helemaal niet klagen natuurlijk. 

Ik ga hier mijn toch al overvolle hoofd nog een tijdje over breken. Op hoop van zegen dat het feestje voor Novi meer dan perfect gaat worden. 

Over Novi haar kado wil ik het ook nog niet hebben. Want dat is ook echt problematisch. Ik wil een schommel of zandbak. Mark een voor hem bestuurbare auto waar Novi in kan. Ik zeg dat zij daar niets aan heeft. Hij zegt dat Novi nog niet in een zandbak of op een schommel kan. Waarschijnlijk ga ik dit winnen. Je weet zelf... Maar ik laat hem nog maar even in de waan dat ik serieus nadenk over zijn voorstel. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je