{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fris en stralend na je bevalling

Daar was ie dan eindelijk; George Alexander Louis. Net als alle jonge ouders zijn Kate en William hardstikke trots op hun baby. Wat ook erg opviel is dat Kate er prachtig uitzag. Natuurlijk is haar haar en make up verzorgd en is er speciaal voor deze gelegenheid een jurk ontworpen. Maar met deze tips zie ook jij er net na je bevalling stralend en sexy uit!

Afbeelding blog 'Fris en stralend na je bevalling'

1. Draag kleding die past bij je veranderde lichaam

Helaas hebben we niet allemaal net als Kate een designer klaarstaan om een mooie jurk te ontwerpen. Zo net na je bevalling past je normale kleding nog niet meteen, maar je zwangerschapskleding ben je vaak beu en is nu veel te wijd. Een wikkeljurk is dan een ideale oplossing. De plooien flatteren je buikje, het draagt fijn en het is ook nog eens makkelijk tijdens de borstvoeding!

2. Verwen jezelf met een mooie set lingerie

Die eerste week(en) na de bevalling draag je met het oog op de kraamverbanden vooral praktisch ondergoed. Verwen jezelf zodra dat niet meer nodig is met een mooi sexy lingeriesetje. Je borsten zijn erg veranderd en hebben steun nodig, dus waarom zou je bij die nieuwe beha ook niet meteen een mooi broekje scoren?

3. Ga naar de kapper

In die eerste weken ben je zo druk met je baby dat je haar vaak even snel in een paardenstaart gaat (tenzij er kraamvisite komt natuurlijk). Ga zodra je je ritme samen met je baby hebt gevonden een keer lekker naar de kapper.  Je voelt je dan meteen weer een stuk vrouwelijker en dat straal je dan ook uit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je