{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe wij Vaderdag beleven

Afbeelding blog 'Hoe wij Vaderdag beleven'

Lieve Lezers,

Vaderdag is geen dag die we uitbundig vieren. Ik zal je even vertellen waarom niet! 

Het begint allemaal zo'n drie jaar terug... Mijn eerste Moederdag. Twee dagen voor Moederdag vertelde mijn vriend dat hij niet wist wat hij mij moest geven, ik had al zo'n 100 hints gegeven en naar mijn idee was dit een opmerking als "ik doe alsof ik niks voor je heb, maar eigenlijk heb ik iets super cools"... Ja, had ik die even verkeerd opgevat! Ik zei nog: "Oh nou, dan koop je toch niks..." En hij nam deze iets te letterlijk.

Dus je begrijpt, ik kreeg niks voor Moederdag. Maar ik hou van deze commerciële dagen. Ik hou ervan dat je een dag wat extra moeite voor elkaar doet. Gewoon zodat je in de winkel troep kan kopen die je daarna nooit meer gebruikt, heerlijk. 

Het aller leukste aan Moederdag/Vaderdag/verjaardagen zijn de superleuke tekeningen waarvan je niet kan zien wat het is, of waar het op moet lijken maar die zijn gemaakt met liefde door je kind. Eerlijk, ik vind het fantastisch. Kan me alleen niet voorstellen dat je alles bewaard, en tegelijkertijd kan ik me niet voorstellen dat je het weg gooit. 

Vorig jaar heb ik mijn creativiteit de vrije loop gelaten. Ik ben normaal niet zo creatief, maar dit is wel iets waar ik een traditie van wil maken. Ik plakte op een A4'tje de letters P A P A en de kinderen gingen hier met hun handen en voetjes in de verf overheen. Het resultaat is echt tof geworden. Dus wat wordt het dit jaar?

Vaderdag draait bij ons om het "extraatje": een ontbijtje op bed, een mooi zelf gemaakt 'troepje', een douche gel omdat het nodig is, en verder vinden we het leuk om iets te gaan doen met het gezin. Fietsen, naar de kinderboerderij, speeltuin of gewoon samen een ijsje halen. 's Avonds eten wat mijn vriend lekker vindt. Hij is gelukkig niet zo moeilijk en neemt genoegen met pizza. Alhoewel ik op Moederdag nog steeds mijn hoop heb gevestigd op een dagje sauna afsluitend met een 7 gangen diner, maar agh je moet wat te wensen over laten ;). 

Nee lekker een gezinsdagje. 

Liefs, Lisa

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je