{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe twee kinderen te vervoeren

Een buggy waarbij de kinderen naast elkaar zitten was ook geen optie omdat onze voordeur heel nauw is en wij ook vaak met de bus moeten reizen.

Mijn tweede zoontje is bijna 6 maanden oud en hij groeit als kool. Dat is ook te merken als ik hem in de Babybjorn draag! Het begint best zwaar te worden om lang met beide jongens op stap te gaan. Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik heel veel op het internet rondgeneusd op zoek naar de ideale duobuggy. Maar mijn man is er geen fan van. Hij zegt dat de baby die achteraan zit, zoals bijvoorbeeld bij de duo wagen van Phil & Teds die je hier in Londen veel ziet,  nauwelijks iets kan zien, en hij vindt dat belangrijk voor de ontwikkeling. Een buggy waarbij de kinderen naast elkaar zitten was ook geen optie omdat onze voordeur heel nauw is en wij ook vaak met de bus moeten reizen. Ik vraag me af hoe andere moeders het doen met kinderen die kort na elkaar geboren worden. Vaak als ik alleen de stad in ga met de kinderen, doe ik de baby in de buggy en gaat mijn oudste of lopend mee, of staand op de buggyboard. Meestal werkt dit prima, maar in het weekend is mijn peuter Rayan lui en wil hij graag door zijn Daddy gedragen worden. En als hij dat niet doet dan zet hij het op een huilen!! Vandaar dat het dan beter is om hem in de buggy te doen en de baby te dragen. Ik vraag me af of iemand mij iets kan vertellen over andere draagmethodes zoals draagdoeken. Welk merk verdeeld het gewicht het beste? Of weet iemand of er een zeer compacte buggy bestaat die niet te groot is, en waarbij beide kinderen goed zicht hebben op wat er om hen heen gebeurd? Ik heb zelf het ideale merk niet gevonden en ik heb me echt suf gezocht! De baybjorn beviel erg goed tijdens de eerste maanden. Mijn winterbaby was er goed door beschermd doordat er een warme ‘hoes’ omheen zit. Alleen nu hij zwaarder wordt, begint het me pijn te doen aan de schouders als we te lang op stap zijn. Daarom ben ik op zoek naar een beter alternatief.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je