{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe trots kun je zijn....

Afbeelding blog 'Hoe trots kun je zijn....' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk is iedere ouder ontzettend trots op zijn of haar kind. Of het nu gaat om de eerste keer omrollen, de eerste stapjes of het behalen van het zwemdiploma. Dit zijn allemaal prachtige mijlpalen, maar het aller aller mooiste voor ouders is volgens mij toch echt het moment dat je je realiseert dat jouw kind zicht ontpopt heeft tot een evenwichtig, gelukkig en vooral ook heel sociaal persoon.

Dit berichtje op telegraaf.nl wil ik jullie dan ook niet onthouden. Zo mooi, zo puur, zo lief. Wat moet zijn moeder bang zijn geweest, maar vooral: wat mag die moeder apetrots zijn!De wereld zou er vast heel anders uit zien als iedereen zo als die lieve jongetje was.....

Lees maar eens:

 

Vermiste jongen hielp demente bejaarde

VOORBURG - 

Een 9-jarige jongen uit Voorburg die enkele uren vermist werd, bleek een verwarde bejaarde vrouw te hebben geholpen. Een lange zoektocht naar de woning van de vrouw eindigde in een fastfoodketen.

Dit meldt de politie. De jongen trof de 81-jarige vrouw aan op straat en besloot haar te helpen om haar huis te vinden. Zijn moeder maakte zich zeer ongerust en toen haar zoon niet thuiskwam voor het avondeten lichtte ze de politie in. Na een flinke zoektocht kreeg de behulpzame jongen trek en nam hij de bejaarde vrouw mee naar een fastfoodketen. Nadat hij haar op een snack getrakteerd had staakte het kereltje de zoektocht en ging hij nietsvermoedend weer naar huis.

Zodra het jongetje thuis kwam stelde zijn moeder de politie op de hoogte, waarna agenten op zoek gingen naar de 81-jarige vrouw. Ze werd in de directe omgeving van het restaurant aangetroffen en bleek woonachtig te zijn in de gemeente Waddinxveen. De politie heeft haar thuis gebracht.

PRACHTIG,toch?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je